Connect with us

technokrata

Zselével gyorsabb és jobb

Laptop

Zselével gyorsabb és jobb

A Ricoh GelSprinter berendezései a Liquid Gel technológiának köszönhetően alacsony költségű színes nyomtatást tesznek lehetővé.

Szeptember közepétől már Magyarországon is kaphatók a Ricoh új, zselés technológiával működő GelSprinter nyomtatói, amelyek a fekete-fehér nyomatok költségénél alig magasabb árú színes nyomtatást kínálnak. Az új technológia az alsókategóriás lézernyomtatók, az üzleti tintasugaras nyomtatók és a monokróm lézernyomtatók jelenlegi felhasználói számára nyújt költséghatékonyabb megoldást.

A Liquid Gel használatával az új GelSprinter termékek megfizethető víz- és napálló nyomatok készítésére képesek. A Liquid Gel legnagyobb előnye, hogy amint a papírra kerül, azonnal meg is szárad, lehetővé téve ezáltal a nagysebességű – akár percenként 30 oldalas – nyomtatást, kétoldalas, színes és fekete-fehér változatban egyaránt.

A Level Color mód használatával a színes nyomtatás oldalankénti költsége alig magasabb, mint a fekete-fehér nyomtatásé. Ez a funkció ugyanis képes megkülönböztetni a képeket és a grafikákat a szövegtől, így, amíg a szöveget továbbra is normális vastagsággal nyomtatja, addig akár 50 százalék színes festék is megspórolható a dokumentumban található képeken és grafikákon amellett, hogy minden esetben éles és olvasható szöveget kapunk.

A teljes birtoklási költséget a Ricoh a Level Color mód mellett a GelSprinter gépekben található festékpatronok élettartamával és kialakításával is csökkenti. A berendezések négy különálló festéktartályt és nyomtatófejenként egy gyűjtőtartályt használnak, ezáltal biztosítva a Liquid Gel folyamatos utánpótlását. A nyomtatófejek nem részei a festékpatronoknak és a nyomtató teljes élettartamán át kitartanak. Ez csökkenti az alkatrészcserékből adódó kiadásokat és ebből kifolyólag a nyomtatási folyamat tényleges költségét is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák