Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zselével gyorsabb és jobb

Laptop

Zselével gyorsabb és jobb

A Ricoh GelSprinter berendezései a Liquid Gel technológiának köszönhetően alacsony költségű színes nyomtatást tesznek lehetővé.

Szeptember közepétől már Magyarországon is kaphatók a Ricoh új, zselés technológiával működő GelSprinter nyomtatói, amelyek a fekete-fehér nyomatok költségénél alig magasabb árú színes nyomtatást kínálnak. Az új technológia az alsókategóriás lézernyomtatók, az üzleti tintasugaras nyomtatók és a monokróm lézernyomtatók jelenlegi felhasználói számára nyújt költséghatékonyabb megoldást.

A Liquid Gel használatával az új GelSprinter termékek megfizethető víz- és napálló nyomatok készítésére képesek. A Liquid Gel legnagyobb előnye, hogy amint a papírra kerül, azonnal meg is szárad, lehetővé téve ezáltal a nagysebességű – akár percenként 30 oldalas – nyomtatást, kétoldalas, színes és fekete-fehér változatban egyaránt.

A Level Color mód használatával a színes nyomtatás oldalankénti költsége alig magasabb, mint a fekete-fehér nyomtatásé. Ez a funkció ugyanis képes megkülönböztetni a képeket és a grafikákat a szövegtől, így, amíg a szöveget továbbra is normális vastagsággal nyomtatja, addig akár 50 százalék színes festék is megspórolható a dokumentumban található képeken és grafikákon amellett, hogy minden esetben éles és olvasható szöveget kapunk.

A teljes birtoklási költséget a Ricoh a Level Color mód mellett a GelSprinter gépekben található festékpatronok élettartamával és kialakításával is csökkenti. A berendezések négy különálló festéktartályt és nyomtatófejenként egy gyűjtőtartályt használnak, ezáltal biztosítva a Liquid Gel folyamatos utánpótlását. A nyomtatófejek nem részei a festékpatronoknak és a nyomtató teljes élettartamán át kitartanak. Ez csökkenti az alkatrészcserékből adódó kiadásokat és ebből kifolyólag a nyomtatási folyamat tényleges költségét is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés