Connect with us

Hordozható mini fotónyomtató

Laptop

Hordozható mini fotónyomtató

A Lexmark bejelentette P350 típusjelű új hordozható fotónyomtatóját, mely az új Evercolor II festéktechnológiával az új PerfectFinish fotópapírra dolgozik.

A Lexmark új Evercolor II pigmentált festékes technológiáját elsőként alkalmazó Lexmark P350 10×15 centiméteres fotónyomtató élénk színű, keretnélküli fényképeket képes kinyomtatni mindössze 75 másodperc alatt, akár 4.800×1.200 dpi felbontással.

Az Evercolor II pigmens-bázisú festék, mely a Lexmark új PerfectFinish fotópapírjához készült, ennek mikropórusai gyorsan megkötik a festéket. A hagyományos víz-bázisú festékekhez képest az Evercolor II pigmentált festékek gyorsabban száradnak, és ellenállóbak a víznek. A Lexmark Evercolor II tinták és a PerfectFinish fotópapír együttes alkalmazása csúcsminőségű fényképeket eredményez, amelyek kivételesen resilient és tartósak – keretben akár 100, albumban pedig 200 évig megőrzi színeit.

Közvetlenül nyomtathatunk memóriakártyákról, PictBridge kompatibilis digitális fényképezőgépekről, USB pendrive-ról, vagy az opcionális adapter megvásárlása esetén Bluetooth technológiás mobiltelefonokról.

A 6 centiméteres képátlójú színes kijelző egyszerűsíti a képszerkesztést, egymenetes színkorrekciót és vörösszem-eltüntetés kínál, valamint szépia, antik szürke, antik barna és fekete-fehér effektek is alkalmazhatók. Ráadásul az új Lexmark P350-nek része a Lexmark exkluzív Fast Pics szoftvere is, mely megkönnyíti a felhasználónak fényképei szerkesztését, nyomtatását és kezelését.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom