Connect with us

technokrata

48 órás programozói verseny a diákok számára

Laptop

48 órás programozói verseny a diákok számára

Programozói verseny, újra az IBM szervezésében.

Az IBM Magyarország 48 órás programozó bajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények diákjai számára. A vándorkupa évente cserél gazdát – 2006. novemberében immár negyedszer.

A kétnapos bajnokság 2006. november 10-én 14 órától 2006. november 12-én 14 óráig tart a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A bajnokságon a való életből vett üzleti probléma minél tökéletesebb megoldására kell törekedni. A feladatmegoldás során nem csak a programokat kell megírni, hanem a gyakorlatnak megfelelően a rendszerspecifikációtól a rendszerdokumentációig a kapcsolódó feladatokat is el kell végezni.

Az eredményes és sikeres megoldások elkészítéséhez Linux, JAVA és SQL tudás szükséges: a programozási feladatot Linux operációs rendszeren, a modellezést IBM Rational termékekkel; az adatbáziskezelést IBM DB2 UDB termékkel; a fejlesztést Java, Eclipse vagy IBM Rational/WebSphere környezetben kell elvégezni IBM WebSphere Application Server futtatási környezet felhasználásával.

Az IBM weboldalán számos könnyen elsajátítható leírás található a termékekről. A Lenovo laptopok és PDA nyeremények mellett a sikeres résztvevők számíthatnak arra, hogy őket állásajánlattal vagy trainee-programban történő részvételi lehetőségekkel is megkereshetik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák