Connect with us

Merevlemezes plazma TV újdonság

Laptop

Merevlemezes plazma TV újdonság

Az LG Európában is bemutatta merevlemezes felvevőjével (DVR) ellátott plazma TV-jét.

A 42 colos DVR Plazma TV (42PC1RR) európai sikere után a cég az 50 colos változatot (50PC1RR) is piacra kívánja dobni a kontinensen még ez év szeptemberében.

A TV-néző ezentúl nem marad le kedvenc műsoráról, ha megcsörren a telefon vagy ha más halaszthatatlan tennivalója akad. Az LG Plazma TV-jének merevlemezes felvevője (DVR) beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást egy órán át, amikor a készüléket bekapcsoljuk vagy ha csatornát váltunk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik.

A ˝Time Shift˝ funkciónak ez a lényege. Sőt, a 80 GB-os merevlemezzel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). Egyetlen távirányítóval irányíthatjuk az összes funkciót, az egyszerű TV-nézéstől egészen a különféle felvételi módozatok programozásáig. Nem kell tehát arra időt pazarolnunk, hogy megtaláljunk egy másik távirányítót, bekapcsoljuk, és megtaláljuk rajta a megfelelő gombot, amelyikkel felvehetjük a TV-adást.

Az XD engine-nel, az LG képminőség-javító technológiájával felfegyverkezve, a PC széria 10.000:1 kontraszt arányt kínál, bármilyen szögből élvezhető, megakadályozza a homályos képet és a szellemképeket a gyorsmozgású jelenetekben, illetve természetes és precíz színhatást biztosít.

Az új modell HD Ready WXGA képernyővel (1.366×768 pixel) rendelkezik és HDMI csatlakozójának köszönhetően könnyen összeköthető HD set top box-szal, vagy akár Blu-Ray/HD-DVD lejátszókkal is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom