Connect with us

Hirdetés

technokrata

Merevlemezes plazma TV újdonság

Laptop

Merevlemezes plazma TV újdonság

Az LG Európában is bemutatta merevlemezes felvevőjével (DVR) ellátott plazma TV-jét.

A 42 colos DVR Plazma TV (42PC1RR) európai sikere után a cég az 50 colos változatot (50PC1RR) is piacra kívánja dobni a kontinensen még ez év szeptemberében.

A TV-néző ezentúl nem marad le kedvenc műsoráról, ha megcsörren a telefon vagy ha más halaszthatatlan tennivalója akad. Az LG Plazma TV-jének merevlemezes felvevője (DVR) beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást egy órán át, amikor a készüléket bekapcsoljuk vagy ha csatornát váltunk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik.

A ˝Time Shift˝ funkciónak ez a lényege. Sőt, a 80 GB-os merevlemezzel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). Egyetlen távirányítóval irányíthatjuk az összes funkciót, az egyszerű TV-nézéstől egészen a különféle felvételi módozatok programozásáig. Nem kell tehát arra időt pazarolnunk, hogy megtaláljunk egy másik távirányítót, bekapcsoljuk, és megtaláljuk rajta a megfelelő gombot, amelyikkel felvehetjük a TV-adást.

Az XD engine-nel, az LG képminőség-javító technológiájával felfegyverkezve, a PC széria 10.000:1 kontraszt arányt kínál, bármilyen szögből élvezhető, megakadályozza a homályos képet és a szellemképeket a gyorsmozgású jelenetekben, illetve természetes és precíz színhatást biztosít.

Az új modell HD Ready WXGA képernyővel (1.366×768 pixel) rendelkezik és HDMI csatlakozójának köszönhetően könnyen összeköthető HD set top box-szal, vagy akár Blu-Ray/HD-DVD lejátszókkal is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés