Connect with us

technokrata

A legkisebb és legkönnyebb digitális tükörreflexes fényképező

Laptop

A legkisebb és legkönnyebb digitális tükörreflexes fényképező

Az E-400 modellel az Olympus bemutatta a világ legkisebb és legkönnyebb digitális tükörreflexes fényképezőgépét, mely rendkívül egyszerűen kezelhető.

Ultrakompakt méretének és kis tömegének köszönhetően ez a 10 millió pixeles modell, 2,5 colos átmérőjű kijelzőjével, szinte bárhová elvihető. A többi E-System fényképezőgéphez hasonlóan az E-400 is alkalmazza a Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszert. Ez az Olympus technológia védi a képérzékelőt a por és egyéb szennyeződések káros hatásaival szemben.

A pormentes fotókat biztosító Supersonic Wave Filter rendszer mellett, a fényképezőgép egy 10 millió pixeles képérzékelőt tartalmaz magában. Az alkotáshoz elengedhetetlen manuális vezérlés, ezen felül, az egyszerű kezelhetőséget biztosító automatikus opciók állnak a fotósok rendelkezésére – összesen 32 expozíció-vezérlési programmal. Különböző színes üzemmódok, és fekete-fehér szűrők is alkalmazhatóak.

Mivel a fényképezőgép támogatja a NégyHarmad szabványt, a felhasználók számos Olympus és más gyártmányú tartozék valamint objektív közül választhatnak. Az E-400 fényképezőgéppel egyidejűleg, két új, ultrakompakt Olympus ZUIKO DIGITAL objektív is megjelenik a piacon. Standard használatra tökéletesen alkalmas EZ-1442 ED 14-42 mm 1:3.5-5.6 (35 mm-es megfelelője 28-84 mm). Nagyobb mértékű nagyításra az Olympus az EZ-4015-2 ED 40-150 mm 1:4.0-5.6 (80-300 mm) objektívet kínálja.

A fényképezőgép 2006. októberében jelenik meg az üzletekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin