Connect with us

Új professzionális PC-k

Laptop

Új professzionális PC-k

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta a legújabb Intel vPro technológián alapuló Esprimo professzionális PC-ket.

Az Intel új technológiájának bejelentésével egyidőben bemutatott helytakarékos Esprimo E5916 és Esprimo P5916 professzionális mikrotorony kivitelű PC javítja a rendszerfelügyeletet, a biztonságot és az energiafelhasználást.

Az Intel vPro technológiát jól kiegészíti a Fujitsu Siemens Computers DeskView felügyeleti megoldása, mellyel a PC kikapcsolt állapotában is elvégezhető a szoftverfrissítés. A rendszer javításához többé nincs szükség helyszíni adminisztrátorra, így a feladat idő- és erőforrásigénye is csökken.

A Fujitsu Siemens Computers augsburgi létesítményének másik fejlesztése, a DeskView Load alkalmazás lehetővé teszi, hogy a gépet a gyárban előkonfigurálják, és előre telepített egyedi szoftvercsomaggal szállítsák a megrendelőnek. Az ilyen, ügyfélspecifikus számítógépeknél a meghajtóprogramok gyors és hatékony telepítése csupán egy az előnyök közül. A különleges üzembehelyezési és felügyeleti eljárásnak köszönhetően a bevezetési szakaszban minden rendszer ugyanazzal a jelszóval aktiválható. A DeskView Load pedig a korábbi időigény mintegy ötödére csökkenti a telepítés hosszát. A DeskView megoldás egyszerűsíti a készlet- és eszközgazdálkodást, valamint a patch-kezelést.

Az Esprimo E5916 és Esprimo P5916 többféle fejlett biztonsági jellemzővel is rendelkezik. Operációs rendszertől függetlenül hamarabb azonosítja a vírusokat és a rosszindulatú támadásokat, és jóval gyorsabban teríti a vírusvédelmi frissítéseket, mint elődei – a frissítések még a gépek kikapcsolt állapotában is eljutnak az egyes PC-kre. A szintén a vállalat által kifejlesztett SmartCase segítségével a gép egyszerűen megakadályozza a kényes adatok illetéktelen elérését. Az összes jelszót SmartCardra menti – így ez az egyetlen ˝kulcs˝, mely hozzáférést biztosít a PC-hez.

Az energiahatékonyság egyre fontosabb infrastrukturális kérdés a számítógépeknél. Ezért az Intel energiatakarékos jellemzői mellett a Fujitsu Siemens Computers más praktikus eszközöket is kínál az energiafogyasztás – és ezen keresztül a költségek – csökkentéséhez. A kapcsolt monitorkimenet például automatikusan kikapcsolja a monitort a PC leállításakor, míg a ˝power scheme silent˝ funkció kisebb terhelés idején csökkenti a processzor kimeneti teljesítményét, így áramfogyasztását is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom