Connect with us

technokrata

Rekord teljesítményű HP számítógépek

Laptop

Rekord teljesítményű HP számítógépek

A HP bejelentette, hogy minden idők legnagyobb teljesítményű rendszereivel frissíti HP Integrity kínálatát.

Az új szerverek csökkentik az ügyfeleknél az üzletileg kritikus (business-critical) számítástechnika költségeit. Az új modellek a versenytárs rendszerek ár-teljesítmény arányának kevesebb mint feléért nyújtják a HP Integrity szerverek korábbi generációjára jellemző teljesítmény több mint kétszeresét.


Az új HP Integrity rx6600 és rx3600 szerverek alapszintű áron nyújtanak nagygépes kategóriájú teljesítményt. A HP-UX 11i, Microsoft Windows, Linux vagy OpenVMS operációs környezettel rendelhető rendszerek kategóriájukban egyedülálló rugalmassággal és kapacitással rendelkeznek. Az új modellek új, HP zx2 lapkakészlete a korábbi generációk energiahatékonyságának kétszeresét biztosítja, és akár 50 százalékkal is lefaraghatja a hűtési és az energiaköltséget. Emellett a kétmagos Intel Itanium 2 ˝Montecito˝ processzor az Integrity család kapacitását is megkétszerezi.

A HP még az év vége előtt megvalósítja a HP Integrity virtuális gépnél a Windows támogatását, és lehetővé teszi, hogy több oprendszer-instancia működjön egyetlen processzoron. Ezzel egyidőben a HP azt tervezi, hogy a Windowsra és a Linuxra is kiterjeszti a HP Integrity Essentials Capacity Advisor és a Virtualization Manager szoftverek képességeit. A jelenleg csupán a HP-UX 11i operációs rendszert támogató alkalmazások továbbfejlesztésével megszületik az ágazat első, virtuális szerverek tervezését, felügyeletét és automatizálását segítő integrált szoftvercsaládja.

A HP Virtual Server Environment megoldásával és tetszés szerint kiválasztható operációs rendszerrel működő Integrity szerverekkel az ügyfelek dinamikusan optimalizálhatják az üzleti intelligencia, az integrált vállalatirányítás (ERP) a J2EE alkalmazásszolgáltatások, a tranzakciós adatbázisok, és a nagy teljesítményű műszaki számítástechnika terén végrehajtott beruházásokat.

A HP IT-szolgáltatásfelügyeleti felmérő és fejlesztő szolgáltatásainak (HP Information Technology Service Management Assessment and Improvement Services) közelmúltban bejelentett újításai szintén tovább javítják a rendelkezésre állást és a produktivitást. A HP adatközpontos szolgáltatásportfóliója ( HP Data Center Portfolio of Services) az irodatér és az energia felhasználása szempontjából teszi hatékonyabbá az adatközpont működését.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom