Connect with us

Intelligens LCD monitorok

Laptop

Intelligens LCD monitorok

Az LG Európában is bemutatja új ˝intelligens˝ prémium kategóriás LCD monitorait.

A monitorokba épített ˝intelligens˝ szenzor a környezeti fényviszonyok függvényében állítja be a képernyő fényerejét a megfelelő értékre. Ez az LG új ˝Auto Bright˝ funkciója, mely Auto Pivot és Auto Mirror módban is ugyanúgy látja el feladatát.

Az LG Flatron modellek állítható talppal készültek, melyek 175 milliméteres magasságig emelhetőek. Jelenleg ez a tartomány a legnagyobb érték a 19 colos monitorok piacán. A főleg magasabb emberek számára hasznos funkció akkor is jól jöhet, ha például egy monitort többen is használnak.

Az L1982U DFC technológiája 2.000:1 kontrasztaránnyal és 2 milliszekundumos (GTG) válaszidővel rendelkezik. Ez az alacsony válaszidő a színmenedzsmenttel összehangolva tökéletes kontrasztot és élességet biztosít – szellemkép nélkül. Az L1982U modellek fényereje 300cd/m2.

Az L1982U keskeny formatervezésű káva kerettel kerül a boltokba és az LG ˝Sasszem˝ gombja sem hiányzik a monitorról. A készülék talapzatán kényelmesen elfér a billentyűzet, ha épp nincsen használatban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom