Connect with us

Adobe: fokozzuk fényképeink, videóink hatását!

Laptop

Adobe: fokozzuk fényképeink, videóink hatását!

Fényképes diabemutató hatásának fokozása videó effektekkel és átmenetekkel, kimerevített képkocka effektusok a videóban vagy nyomtatott CD/DVD címke és borító elkészítése – mindezt az új Adobe eszközökkel.

A Photoshop Elements révén a felhasználók a fényképeket virtuális emlékkönyvekre emlékeztető keretekre húzhatják. Az Adobe Photoshop Showcase nevű Adobe Flash alapú interaktív fényképtár szolgáltatással a fényképeket ingyen is meg lehet osztani, vagy egy honlapon keresztül kibővített megosztó szolgáltatásra lehet frissíteni. Az online galéria megjelenési formája lehet egy hóeséses téli táj vagy egy fényképes körforgó.

Az új térkép nézet (Map View) segítségével a felhasználók fényképeiket online műholdas térképek bármely bejelölt helyére húzhatják. A fényképek gyors és egyszerű simításokkal manipulálhatók az új eszközök, így a fekete-fehér konverter és az új színgörbe korrekciós (Adjust Color Curves) beállítások segítségével (részleteket lásd az önálló sajtókommünikében).

Az új Monitor ablak egy kényelmes helyen biztosítja az egyszerű szerkesztést, így a felhasználók új húzogatós effektekkel és átmenetekkel, így például állóképsorozat-felvételekkel kísérletezhetnek. Az Adobe Premiere Elements segítségével csaknem minden digitális médiaeszközről egyszerűen lehet videóklipeket importálni és a videóalkotásokat DVD-re írva vagy hordozható eszközökön megosztani.

Az Adobe digitális képalkotó és digitális videó termékei 2006. októbertől hozzáférhetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom