Connect with us

technokrata

Kétmagos notebookok a HP-től

Laptop

Kétmagos notebookok a HP-től

A HP az üzleti noteszgépei többségénél bevezeti az Intel Core 2 Duo mobil processzort.

64 bites, kétmagos feldolgozási teljesítmény, fejlett energiagazdálkodási funkciók a processzorban, Windows Vista támogatás – a Core 2 Duo alapokra tervezett HP notebookok jellemzői. A noteszgépek tartalmazzák a HP fejlesztéseit (HP Professional Innovations). Ezek a hardverjellemzők és szoftvermegoldások – pl. az integrált biometrikus ujjlenyomat-felismerés és az elektronikus merevlemez-védelem – javítják a biztonságot, egyszerűsítik a használatot és segítenek fenntartani a megbízható működést. A HP üzleti noteszgépeinek kiegészítői – köztük a Smart AC-adapter, az ultranagy kapacitású akku és a közös dokkolómegoldások – a kínálat valamennyi noteszgépével együttműködnek.

Nagy teljesítményű üzleti noteszgépek
HP Compaq 9400 – Ezek a gépek a nagy teljesítményt és 17 hüvelykes szélesvásznú kijelzőt igénylő mobil felhasználóknak készültek. Maximális akkumulátor-üzemidejük 4 óra és integrált numerikus billentyűzettel könnyítik meg a számok bevitelét.
HP Compaq 8400 – A nagy teljesítményű diszkrét grafikus megoldással ellátott mobil iroda ATI grafikus processzort kapott. 15,4 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzője a tükröződésmentességet és a széles látószögű használatot támogató technológiával dolgozik. Teljes méretű billentyűzettel látták el.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom