Connect with us

Ultra-vékony és strapabíró digitális fényképezőgép

Laptop

Ultra-vékony és strapabíró digitális fényképezőgép

Az Olympus legújabb digitális fényképezőgépének legfontosabb jellemzői közé tartozik a vékony kialakítás, a strapabíró készülékház, illetve az nagyméretű LCD.

A BrightCapture technológiának köszönhetően, a fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is jól használható. A maximális ISO érzékenység 3200, így a sötétben készített képek jelentősen világosabbak, és sokkal természetesebben hatnak, mivel csökken a vaku használatának szükségessége. A technológia az LCD kontrasztját négyszeresére növeli, így könnyíti meg a képek megkomponálását. A BrightCapture technológia mostantól filmfelvétel üzemmódban is rendelkezésre áll.

A képek élessége érdekében, a fényképezőgép digitális képstabilizáló, szerkesztő funkcióval is rendelkezik. Érzékeli a fényképezőgép bemozdulását a kioldás pillanatában, így képes kompenzálni az akaratlan bemozdulást, és segít elkerülni a képek elmosódását. Az életlenség és egyéb képhibák, mint az ellenfény vagy a vörösszem-hatás egyetlen gombnyomással, közvetlenül a fényképezőgépen javítható, az új ˝Perfect Fix˝ funkcióval.

A µ 730 egyszerűen kezelhető az útmutató funkciónak köszönhetően, mely a fényképezőgép különböző beállításaihoz nyújt magyarázatot a kijelzőn. A menü, a felhasználói kézikönyv és a szoftver összesen 25 nyelven érhető el – így ez az Olympus modell már 39 európai ország saját nyelvén használható. A képadatok tárolhatóak a belső memóriában, vagy xD-Picture Card memóriakártyán.

A fényképezőgép a kijelölt márkakereskedőknél lesz kapható 2006. októberétől.

Specifikációk:
-Időjárásálló fém váz
-3 colos átmérőjű kijelző (230.000 pixel)
-7,1 millió pixel
-3x-os optikai zoom objektív (35 mm-es megfelelője 38-114 mm), 1:3.5-5.0
-A BrightCapture technológia segíti a felvételkészítést gyenge fényviszonyok között – filmfelvétel üzemmódban is (640×480 pixel 30 fps sebességgel)
-Világító gombok
-A digitális képstabilizáló szerkesztő funkció, csökkenti az elmosódott képek kockázatát
-20 expozíció-vezérlési program (például Sport, Vízpart és Hó, Gyertyafény) és Automata üzemmód
-Útmutató funkció
-˝Perfect Fix˝ gomb az életlenség, ellenfény és vörösszem-hatás javítására
-Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
-Többnyelvű menü, 10 nyelv plusz 15 további tölthető le Interneten keresztül (alapnyelvek: angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, cseh, lengyel, dán, holland)
-Olympus Master szoftver, LI-42B akkumulátor és töltő.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom