Connect with us

technokrata

A legjobb Yamaha házimozi erősítő

Laptop

A legjobb Yamaha házimozi erősítő

A házimozi erősítők közt a Yamaha RX-V659 végzett az élen a EISA idei értékelésében.

Az EISA (European Imaging and Sound Association) a napokban nyilvánosságra hozta díjazottjainak listáját, amelyet a 2006-2007-es évad legjobb szórakoztató elektronika termékeinek ítél oda. A házimozi-erősítő kategóriában a Yamaha RX-V659 végzett az élen, elsősorban kiváló hangminőségének és funkcióinak köszönhetően. A Yamaha szórakoztató elektronikai termékeinek kizárólagos forgalmazójaként működő Albacomp értékesítési hálózatában a készülék már május közepe óta kapható, és a felhasználók pozitív visszajelzései alapján nyilvánvalóvá vált, hogy a díj jó helyre került.

A 22 éve lapított EISA – a multimédiával foglalkozó sajtó legnagyobb Európai szervezete – több mint 50 európai vezető szaklap főszerkesztőinek szavazatai alapján ítéli oda díjait.

A Yamaha RX-V659 erősítő a hangminőség és a funkció terén mindent nyújt, ami ebben a kategóriában elvárható egy AV erősítőtől: 7.1 csatornás felépítést, DTS 96/24 és DTS-ES diszkrét 6.1, illetve Dolby Digital EX és Pro Logic IIx dekódolást. A belső videó-konverzió rugalmasan elégíti ki a házimozi kedvelők különböző igényeit, míg az YPAO Automatic System Calibration pontos hangszóró beállításokat és precíz hangzást biztosít. A Yamaha´s Compressed Music Enhancer további lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, és hasznos iPod funkciókat is lehetővé tesz az opcionális YDS-10 dokkoló-állomás révén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek