Connect with us

technokrata

10x-es optikai zoomos Olympus masina

Laptop

10x-es optikai zoomos Olympus masina

A Olympus SP-510 UZ legfontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 10x-es zoom és a 7,1 megapixeles felbontás.

A nagy teljesítményű, 10x-es optikai zoom objektívnek köszönhetően a fotós mindig az eseményekre összpontosíthat, és nagyon távoli témákat is közelre hozhat. A 7,1 millió pixel éles képet és nagy részletgazdagságot biztosít. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha lemegy a nap, és elhalványulnak a természetes fények – az Olympus BrightCapture technológiájának jóvoltából az SP-510 UZ gyenge fényviszonyok mellett is jó eredményt biztosít, a 4000-es maximális ISO érzékenységnek köszönhetően. A modell mindemellett rendkívül energiatakarékos: egyetlen garnitúra AA elemmel 630 felvétel készíthető.

A 10x-es optikai zoom (38-380 mm-nek felel meg) használatával közel hozhatóak a témák – akár nagy távolságról is. Mindez számos új lehetőséget tár fel, így a felhasználók megannyi esetben használhatják ki az ultrazoom előnyeit. A 3 megapixeles üzemmódban a speciális finom zoom funkcióval elképesztő, tizenötszörösre növelhető a nagyítás, ami összességében 38-570 mm (35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva) gyújtótávolságnak felel meg.

Az ISO érzékenység egészen elképesztő 4000-ig növelhető, ami csökkenti a vaku használatának szükségességét, és segít elkerülni a fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenséget. 21 előre beállított expozíció-vezérlési program biztosítja a legjobb eredményt, a felvételi körülmények, és helyzetek döntő többségében. Az ambiciózus fotósok igényeinek kielégítésére az SP-510 UZ számos manuális beállítási lehetőséget is kínál. A fényrekesz és zársebesség előválasztás mellett, teljesen manuális vezérlés is lehetséges, ami megannyi lehetőséget biztosít az alkotásra és kísérletezésre.

Az érthetőség és egyszerű kezelés érdekében a fényképezőgép menüje, a felhasználói kézikönyv és az Olympus Master szoftver 25 nyelven érhető el. Az adatok xD-Picture Card memóriakártyán vagy a belső memóriában tárolhatóak.

A fényképezőgép 2006. szeptemberétől lesz kapható az üzletekben.

Specifikációk:
-7,1 megapixeles felbontás
-10x-es optikai zoom (35 mm-es megfelelője 38-380 mm)
-15x-ös finom zoom opció 3 MP üzemmódban
-2,5 colos átmérőjű LCD
-BrightCapture technológia segíti a felvételkészítést gyenge fényviszonyok mellett
-Digitális képstabilizáló üzemmód
-ISO 50-1600 7,1 MP üzemmódban, ISO 2500/4000 3 MP üzemmódban manuális beállítással
-21 expozíció-vezérlési program (köztük Tájkép, Vízpart és Hó, Éjszakai felvétel)
-Tíznyelvű menü (angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, cseh, lengyel, dán, holland), további 15 nyelv tölthető le Interneten keresztül
-Olympus Master szoftver és 4 darab AA elem, 630 felvétel elkészítésére elegendő feszültséggel.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek