Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális grafika, művészi szinten

Laptop

Digitális grafika, művészi szinten

E frontier 3D-s, grafikai, karakteranimációs és webes termékek a régióban.

A Trans-Europe egy megállapodás révén egész Kelet-Európában képviseli az E frontier 3D-s, grafikai, karakteranimációs és webes termékeit. Melyek ezek a termékek? Az e frontier zászlóshajója a Curious Labs által kifejlesztett Poser karaktermodellező szoftver. Másik két vezető, térbeli tervezőalkalmazása a Shade és Vue. Mindezekkel együtt a cég a két dimenzióban fejlesztőkről és grafikusokról sem feledkezett meg Motion Artist és Manga Studio nevű szoftvereivel.

A Poserrel a modellkészítő művész – akár egy szobrász – emberi, állati karaktereket, lényeket lemodellezhet, olyanformán, hogy a karakter minden egyes részét módosíthatja a fejek formájától egészen a lábujjakig. A modellhez valósághű textúrákat használhatunk, valamint fejlett haj- és szőrgenerátor segíti munkánkat. A karaktereket animálhatjuk is, különböző mimikát jeleníthetünk meg rajtuk, majd ezeket jó minőségben renderelhetjük számítógépünkön. A program együttműködik a népszerű grafikai (Adobe Photoshop) modellező- és renderelő-alkalmazásokkal (Bryce, DAZStudio, 3D Studio MAX).

A Shade elsősorban a látványtervezők, grafikusok, építészek, lakberendezők, modellezők 3D-s grafikai eszköze. Már több mint 200.000 felhasználó ismeri és alkalmazza. A Shade 8 Standard egyszerűbb program, amely 3D-s modellező eszközöket tartalmaz. A felhasználók ezenkívül fotorealisztikus rendereléseket és 3D-s animációkat hozhatnak létre a segítségével. A Professional változat rengeteg funkcióval és kiegészítővel tartalmaz többet, főleg ami az integrálhatóságot és a renderelést illeti. A Vue család szoftverei hatékony megoldást kínálnak a 3D-s, valósághű környezetek kialakításához, amelyeket utána Poser vagy Shade látványtervekben, animációkban használhatunk az élethű ábrázolásért.

A MotionArtist szoftverrel gyorsan és könnyedén készíthetünk Flash animációt. Szkriptfüggetlen, és rengeteg szolgáltatást nyújt használatra kész, Flash tartalmú könyvtárának köszönhetően. Nagy hasznát vehetik a kezdő felhasználók, és a haladó Flash tervezők is. Az E frontier Manga Studio a képregények és mangák rajzolására specializálódott. Ellentétben az általános grafikai és vektoros rajzolóprogramokkal, a Manga Studio kimondottan a kézi rajzolás digitális változatát nyújtja. Így valóban nem szükséges, hogy az illusztrációkat előbb papíron rajzoljuk meg, és ezután ezt beszkenneljük, hiszen ugyanolyan jól, vagy még jobban is megrajzolhatjuk a Manga Studio programon belül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés