Connect with us

technokrata

Digitális grafika, művészi szinten

Laptop

Digitális grafika, művészi szinten

E frontier 3D-s, grafikai, karakteranimációs és webes termékek a régióban.

A Trans-Europe egy megállapodás révén egész Kelet-Európában képviseli az E frontier 3D-s, grafikai, karakteranimációs és webes termékeit. Melyek ezek a termékek? Az e frontier zászlóshajója a Curious Labs által kifejlesztett Poser karaktermodellező szoftver. Másik két vezető, térbeli tervezőalkalmazása a Shade és Vue. Mindezekkel együtt a cég a két dimenzióban fejlesztőkről és grafikusokról sem feledkezett meg Motion Artist és Manga Studio nevű szoftvereivel.

A Poserrel a modellkészítő művész – akár egy szobrász – emberi, állati karaktereket, lényeket lemodellezhet, olyanformán, hogy a karakter minden egyes részét módosíthatja a fejek formájától egészen a lábujjakig. A modellhez valósághű textúrákat használhatunk, valamint fejlett haj- és szőrgenerátor segíti munkánkat. A karaktereket animálhatjuk is, különböző mimikát jeleníthetünk meg rajtuk, majd ezeket jó minőségben renderelhetjük számítógépünkön. A program együttműködik a népszerű grafikai (Adobe Photoshop) modellező- és renderelő-alkalmazásokkal (Bryce, DAZStudio, 3D Studio MAX).

A Shade elsősorban a látványtervezők, grafikusok, építészek, lakberendezők, modellezők 3D-s grafikai eszköze. Már több mint 200.000 felhasználó ismeri és alkalmazza. A Shade 8 Standard egyszerűbb program, amely 3D-s modellező eszközöket tartalmaz. A felhasználók ezenkívül fotorealisztikus rendereléseket és 3D-s animációkat hozhatnak létre a segítségével. A Professional változat rengeteg funkcióval és kiegészítővel tartalmaz többet, főleg ami az integrálhatóságot és a renderelést illeti. A Vue család szoftverei hatékony megoldást kínálnak a 3D-s, valósághű környezetek kialakításához, amelyeket utána Poser vagy Shade látványtervekben, animációkban használhatunk az élethű ábrázolásért.

A MotionArtist szoftverrel gyorsan és könnyedén készíthetünk Flash animációt. Szkriptfüggetlen, és rengeteg szolgáltatást nyújt használatra kész, Flash tartalmú könyvtárának köszönhetően. Nagy hasznát vehetik a kezdő felhasználók, és a haladó Flash tervezők is. Az E frontier Manga Studio a képregények és mangák rajzolására specializálódott. Ellentétben az általános grafikai és vektoros rajzolóprogramokkal, a Manga Studio kimondottan a kézi rajzolás digitális változatát nyújtja. Így valóban nem szükséges, hogy az illusztrációkat előbb papíron rajzoljuk meg, és ezután ezt beszkenneljük, hiszen ugyanolyan jól, vagy még jobban is megrajzolhatjuk a Manga Studio programon belül.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd