Connect with us

technokrata

A legújabb kompakt fotónyomtatók

Laptop

A legújabb kompakt fotónyomtatók

A PIXMA új ˝mini˝ sorozata bővíti a kompakt fotónyomtatók piacát.

A csúcsmodell mini260 már a Canon innovatív új Easy-Scroll vezérlőgombjával is rendelkezik, amely először jelenik meg egy kompakt nyomtató kezelőszerveként. Az újratervezett felhasználói felület könnyebbé és intuitívabbá teszi a menüpontok elérését és a nyomtató funkcióinak használatát. A vezérlőgomb segítségével a felhasználó sokkal jobban kihasználhatja a nyomtató által nyújtott lehetőségeket. A felhasználóbarát formatervezés eredménye a behajtható fogantyú, amelynek köszönhetően a nyomtató egyszerűen hordozhatóvá, így tökéletes társa lehet a legújabb digitális fényképezőgépeknek és egyéb mobil képalkotó berendezéseknek.

Specifikációk:
-Intuitív navigációs vezérlőfelület az új Easy-Scroll vezérlőgombbal, és a beépített 2,5 colos képátlójú (6,3 centiméteres) színes TFT kijelzővel (mini260); illetve 2,5 colos képátlójú LCD képernyővel (mini220)
-FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej, fotólabor-minőségű és nagysebességű nyomtatás, valamint 9.600×2.400 dpi felbontás 1 pikoliteres cseppekkel (mini260)
-A ChromaLife100 rendszernek köszönhető tartós nyomatok
-PictBridge, Bluetooth kapcsolat (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével), valamint IrDA közvetlen nyomtatás kompatibilis mobil képalkotó berendezésekről
-Kompakt méretek a könnyű hordozhatóság és az útközbeni használat érdekében.

Easy-Scroll vezérlőgomb és új vezérlőfelület
A PIXMA mini sorozatában a mini260-on először alkalmazták a Canon új Easy-Scroll vezérlőgombját. A vezérlőgomb a PIXMA-sorozat többi felső-kategóriás nyomtatóiban már jelen van, a 2,5 colos TFT kijelzőjével együtt megkönnyíti a menüpontok kiválasztását és a funkciók használatát. Az összes nyomtatási opció elérhető úgy, hogy a felhasználó a forgatógomb segítségével ikonok közül válogat a TFT kijelzőn. Hasonlóan a zeneszámok közötti válogatáshoz egy MP3 lejátszón, az Easy-Scroll vezérlőgombbal a felhasználó szórakoztató módon fedezheti fel a PIXMA mini nyomtató által nyújtott lehetőségeket.
A belépő szintű mini220-as modell 2,5 colos képátlójú LCD kijelzővel, és a vezérlőgombokkal könnyen használható funkciókkal rendelkezik.

Mindkét modellbe képjavító funkciókat is építettek, így kifogástalan minőségű fotók nyomtathatók velük. A 2,5 colos kijelzőn megjelenített képeken az Image Optimizer funkcióval elvégezhető a vörösszem-korrekció, az arc-derítés (face brightening) és egyéb optimalizációk is.

A stílusos megjelenésű és kompakt méretű PIXMA mini nyomtatókat már a Canon FINE technológiáját alkalmazó újgenerációs nyomtatófejekkel építették. A csúcsmodell mini260 felbontása 9.600×2.400 dpi, a tintacseppecskék térfogata 1 pikoliteres, így kifogástalan tisztaságú nyomatok, kiváló színvisszaadás és gyors nyomtatás jellemzi. A mini260 egy szegélynélküli 10×15 centiméteres fotót minden korábbinál gyorsabban nyomtat ki, és a Canon ContrastPLUS technológiáját használja: külön fekete tinta segítségével tovább javítja a kontrasztot. A belépő szintű mini220 labor-minőségű nyomatokat állít elő 4.800×1.200 dpi felbontással, a 2 pikoliteres cseppeket kilövellő FINE Micro-Nozzle fúvókák segítségével. Háromszínű tintapatront alkalmaz, amelyeket egyszerűen lehet cserélni, egy 10×15 centiméteres fotót körülbelül 67 másodperc alatt állít elő.

Közvetlen nyomtatás
A PIXMA mini nyomtatók többféle lehetőséget nyújtanak a számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra. A felhasználó közvetlenül kinyomtathatja fotóit fényképezőgépről, vagy egyéb más képalkotó eszközről.
Könnyedén csatlakoztatható a nyomtatóhoz PictBridge kompatibilis fényképezőgép, illetve közvetlenül a nyomtató kártyaolvasójába illesztett memóriakártyáról is nyomtathatók ki képek. A nyomtató a legtöbb, digitális fényképezőgépben és videokamerában használt memóriakártyát ismeri. A további IrDA és Bluetooth kompatibilitás (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével) lehetővé teszi a mobiltelefonban vagy PDA-ban tárolt képek vezeték nélküli átküldését a nyomtatóra. Számítógéphez a nagysebességű USB 2.0 kapcsolaton keresztül lehet csatlakoztatni a nyomtatót, és ehhez a Canon szoftvere is rendelkezésre áll.

A PIXMA mini egységek sokféle Canon gyártmányú kellékanyagot támogatnak, többek között a fényes (Glossy) fotópapírt is, az új 10×18 centiméteres Wide méretű fotópapírt, valamint a hitelkártya méretű papírt és a mini öntapadó cédula méretet is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd