Connect with us

technokrata

Magyar OpenOffice.org Premium 2.0.3 változat

Laptop

Magyar OpenOffice.org Premium 2.0.3 változat

Elkészült az OpenOffice.org irodai programcsomag 2.0.3-as verziójának különleges, kibővített kiadása.

Az OpenOffice.org 2.0.3 egy nyílt nyílt forráskódú, ingyenes irodai programcsomag, amely alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására számos operációs rendszer alatt. A programcsomag a kor igényeinek megfelelő eszköz, amelynek működése nagymértékben hasonlít a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló célú programcsomagokhoz. De azokkal ellentétben, az OpenOffice.org teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek és vállalkozások esetében egyaránt.

Az OpenOffice.org fejlesztését a Sun Microsystems végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és fejlesztést az FSF.hu Alapítvány koordinálja a Sun Microsystems Magyarországgal karöltve, szintén az önkéntes közösség segítségével. Az OpenOffice.org technikai támogatása önkéntes, közösség alapú és nem garantált.

A magyar OpenOffice.org 2.0.3 Premium az OpenOffice.org FSF.hu változatának különleges, kibővített kiadása. Ez a kiadás megegyezik a magyar OpenOffice.org 2.0.3 irodai programcsomaggal, de a hozzácsomagolt kiegészítők tekintetében jelentősen felülmúlja azt. A magyar OpenOffice.org Premium 2.0.3 változata az alábbi kiegészítőket tartalmazza:
– több mint 2800 elemből álló képtár
– több mint 60 magyar nyelvű sablon, változatos témákban, s ennél bővebb külföldi nyelvű sablontár angol és német nyelven
– több mint 90 Impress bemutatóháttér
– további magyar nyelvű kézikönyv, amely a elérhető a Súgó menüből is
– további szótárak számos külföldi nyelvhez
– a Premium tartalom csomagokra lett bontva a Linux telepítőnél
– szabványos bővítése az OpenOffice.org forráskódjának, így a továbbfejlesztések a legegyszerűbben elvégezhetők
– az OpenOffice.org nyelvi eszközeinek alkalmazása révén az összes, OpenOffice.org által támogatott nyelvhez készülhet Premium változatSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek