Connect with us

technokrata

A vékony vonalvezetésű Olympus FE-190

Laptop

A vékony vonalvezetésű Olympus FE-190

Az Olympus FE-190 digitális fényképezőgép elsősorban ultrakompakt kialakításáról és nagy felbontásáról ismerszik meg.

A vékony fém váz, hátoldalán a 6,4 centiméter átmérőjű kijelzővel biztosítja a hordozhatóságot és tartósságot. A hobbifotósoknak kezdettől fogva minden a rendelkezésükre áll, ami szükséges a fotózás megkezdéséhez és a kiváló eredmények eléréséhez. Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elvnek köszönhetően nem kell aggódni a fényképezőgép bonyolult kezelése miatt. A precíziós 3x-os zoom objektív és a 6 millió pixeles felbontás jóvoltából ez az Olympus modell segítségével készített fotók akár nagy méretben is kinyomtathatóak.

A TruePic TURBO processzor gyors képfeldolgozást és élethű képeket eredményez. A 3x-os zoom objektív (35mm-es megfelelője 38-114mm) még rugalmasabbá teszi a fotózást, és közelre hozza a távoli témákat.

Már nem szükséges a felhasználói kézikönyv időigényes lapozgatása. Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elvnek köszönhetően a fényképezőgép egy pillanat alatt egyszerűen előkészíthető a felvételkészítésre. A súgó funkció valamennyi beállítás, és mind a tíz expozíció-vezérlési program, mint például a Sport, Vízpart és Hó vagy az Éjszakai üzemmód leírását, megjeleníti az kijelzőn.

Számos más funkció is rendelkezésre áll, köztük a Szuper Makró üzemmód, közeli felvételek készítéséhez, 5 centiméteres távolságból, filmfelvétel és hangrögzítés funkció, a memória kapacitásáig, és képstabilizáció ISO 800 érzékenységgel, ami jelentősen csökkenti a képek elmosódását. A fényképezőgép különböző programjai között a kényelmesen kezelhető üzemmód tárcsa forgatásával válthatunk – így nem szükséges a menüpontok között navigálni. A belső memória mellett az FE-190 fényképezőgéppel rögzített képadatok, a széles választékban kapható xD-Picture Card memóriakártyákon is tárolhatóak.

A számítógéppel rendelkező felhasználók értékelni fogják a fényképezőgépekhez mellékelt praktikus Olympus Master szoftvert, mely a képfájlok problémamentes letöltésére, kezelésére, szerkesztésére sokoldalú számítógépes nyomtatására alkalmas, valamint lehetővé teszi speciális művészi hatások alkalmazását a képeken, mint például a 3D vagy az olajfestmény.

Specifikációk:
-6 millió pixel elegáns fém vázban
-Mindössze 18,5 milliméteres vastagság
-˝Egy gomb, egy funkció˝ működési elv
-38-114 mm (35m-es fényképezőgépre vonatkoztatva), 1:3.1-5.9
-2,5 colos átmérőjű kijelző
-10 expozíció-vezérlési program (például Sport, Vízpart és Hó, Éjszakai felvétel)
-Filmfelvétel és hangrögzítés a memóriakártya kapacitásáig
-Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
-Olympus Master szoftver és LI-42B lítium ion akkumulátor
-Többnyelvű menü (10 nyelv) plusz további nyelvek tölthetőek le Interneten keresztül (25 európai nyelv közül választhatunk).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd