Connect with us

technokrata

Szoftverakció közoktatási intézményeknek

Laptop

Szoftverakció közoktatási intézményeknek

Az iskolaév indulásával az Adobe magyarországi disztribútora is szeretne hozzájárulni a webes oktatás sikeréhez: ˝Osztály vigyázz… Webre fel!˝ néven akciót hirdet a közoktatási intézmények számára.

Az Adobe és a Macromedia szoftverházak egyesülése után az Adobe Inc. megkülönböztetett figyelmet szentel annak a törekvésnek, hogy az egyébként költséges, illetve nehezen elérhető professzionális termékek a korlátozott anyagi lehetőséggel rendelkező egyetemekhez, főiskolákhoz, középiskolákhoz, általános iskolákhoz is könnyedén eljuthassanak. Ennek érdekében speciális oktatási licenckonstrukciók kerültek kidolgozásra, amelyek kedvező megoldást jelentenek akár egyetlen tanári számítógépre, akár egy osztályteremre, vagy egy egész informatikai hálózatra vonatkozóan.

A fenti lehetőségeken túl egy szeptember 30-ig érvényes akciót hirdet a Trans-Europe Kft., amelynek középpontjában az Adobe Studio 8 szoftvercsomag szerepel. Ez a termékcsomag népszerű a webfejlesztők körében, és a Dreamweaver, Flash Professional, Fireworks szoftverek mellett már a Contribute és a FlashPaper programok legújabb verzióit is tartalmazza.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek