Connect with us

technokrata

Szoftverakció közoktatási intézményeknek

Laptop

Szoftverakció közoktatási intézményeknek

Az iskolaév indulásával az Adobe magyarországi disztribútora is szeretne hozzájárulni a webes oktatás sikeréhez: ˝Osztály vigyázz… Webre fel!˝ néven akciót hirdet a közoktatási intézmények számára.

Az Adobe és a Macromedia szoftverházak egyesülése után az Adobe Inc. megkülönböztetett figyelmet szentel annak a törekvésnek, hogy az egyébként költséges, illetve nehezen elérhető professzionális termékek a korlátozott anyagi lehetőséggel rendelkező egyetemekhez, főiskolákhoz, középiskolákhoz, általános iskolákhoz is könnyedén eljuthassanak. Ennek érdekében speciális oktatási licenckonstrukciók kerültek kidolgozásra, amelyek kedvező megoldást jelentenek akár egyetlen tanári számítógépre, akár egy osztályteremre, vagy egy egész informatikai hálózatra vonatkozóan.

A fenti lehetőségeken túl egy szeptember 30-ig érvényes akciót hirdet a Trans-Europe Kft., amelynek középpontjában az Adobe Studio 8 szoftvercsomag szerepel. Ez a termékcsomag népszerű a webfejlesztők körében, és a Dreamweaver, Flash Professional, Fireworks szoftverek mellett már a Contribute és a FlashPaper programok legújabb verzióit is tartalmazza.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd