Connect with us

technokrata

Olympus FE-170 és 180: digitális fotózás egyszerűen

Laptop

Olympus FE-170 és 180: digitális fotózás egyszerűen

Nem kell szakértőnek lenni, vagy számítógéppel rendelkezni, ahhoz hogy a 6.0 millió pixeles FE-170 és FE-180 fényképezőgépekkel minőségi fotókat nyomtassunk.

Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elv, a képernyőn megjelenő súgó funkció, mely könnyen értelmezhető magyarázatokkal szolgál a fényképezőgép beállításaihoz, mind a jó fotók egyszerű készítését szolgálja. A papírképek kinyomtathatóak akár otthoni nyomtatón, számítógép nélkül, akár fotólaborban.

A fényképezőgép nagy felbontóképességének köszönhetően, a nagy méretben nyomtatott képeknek is élvezhető minőséget biztosítanak. Mindkét modell elegáns megjelenésű – az FE-180 előlapja fém burkolattal készül – a hátoldalon pedig nagyméretű kijelző található, mely lehetővé teszi a képek egyszerű megkomponálását, és a végeredmény azonnali megjelenítését. A sokoldalúságot tovább növeli az FE-170 modellhez opcionálisan beszerezhető vízálló tok, amely a vízi sportok szerelmeseinek örömére szolgál majd.

Ez a két 3x-os zoom fényképezőgép 6 millió pixeles felbontóképessége részletgazdag képminőséget garantál. Kompakt, elegáns formájuknak köszönhetően bárhová elvihetőek, így a felhasználó nem marad le egyetlen felvételkészítési lehetőségről sem. Az elkészített fotók a 6,4 centiméteres átmérőjű LCD-n azonnal megjeleníthetőek.

Felejtse el a felhasználói kézikönyv használatát, akár az első képek elkészítésénél is: Az FE-170 és FE-180 kezelése nagyon egyszerű. Az ˝egy gomb, egy funkció˝ működési elvnek köszönhetően a leggyakrabban használt funkciók keresgélése már a múlté. A súgó funkciónak köszönhetően, a magasabb szintű beállítások sem okoznak gondot. A tíz expozíció-vezérlési program mindig kéznél van, olyan kompozíciókhoz, mint például a Sport, Tűzijáték vagy az Önarckép. Szuper Makró üzemmódban az élességállítási távolság mindössze 5cm, ami tovább bővíti az alkotási lehetőségeket.

A fényképezőgépek filmfelvétel funkcióval is rendelkeznek – a felvételi időt csak a rendelkezésre álló memóriakapacitás határozza meg. A belső memórián kívül egyszerű, az xD-Picture Card memóriakártyák széles választékának köszönhetően a memóriakapacitás költségkímélő módon bővíthető.

A számítógéppel rendelkező felhasználók számára az FE-170 és az FE-180 modellhez is mellékeli a gyártó az Olympus Master szoftvert, ami a képfile-ok problémamentes letöltésére, kezelésére, szerkesztésére, sokoldalú számítógépes nyomtatására alkalmas, valamint lehetővé teszi speciális hatások alkalmazását a képeken, mint például a 3D, vagy az olajfestmény.

Mindkét modell 2006. szeptemberétől lesz kapható, a bevezetés után hamarosan elérhető lesz az FE-170 modellhez az opcionálisan megvásárolható vízálló tok.

Specifikációk:
-6 millió pixel
-˝Egy gomb, egy funkció˝ működési elv
-38-114 mm (35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva), 1:3.1-5.9
-2,5 colos átmérőjű LCD
-10 expozíció-vezérlési program (például Sport, Tűzijáték, Önarckép)
-Filmfelvétel a memóriakártya kapacitásáig (az FE-180 modell hangot is rögzít)
-Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
-2 darab AA elem (az FE-180 modell esetében két elemmel maximum 600 felvétel készíthető)
-Olympus Master szoftver
-Többnyelvű menü (10 nyelv) plusz további nyelvek tölthetőek le Interneten keresztül (25 európai nyelv)
-Opcionálisan megvásárolható vízálló tok.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd