Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden, amit tudni kell a DVD-rippelésről

Laptop

Minden, amit tudni kell a DVD-rippelésről

A zenehallgatást nagy mértékben megváltoztatta az MP3 megjelenése. Ahelyett, hogy hatalmas CD-tartókból vadásznánk elő a kívánt számot rejtő korongot, egyszerűen tárolhatjuk összes zenénket asztali gépünkön vagy hordozható médialejátszónkon.

A DVD Decrypter egy ingyenes DVD-mentő eszköz, ami a VOB és IFO fájlokat másolja a merevlemezre, így azokat átkonvertálhatjuk vagy DVD-re írhatjuk. A DVD Decrypter nagyon népszerű volt, ezért több fejlesztő is készített hozzá kiegészítéseket. Az egyik ilyen a RipIt4Me (egy varázslós program, ami segíti a DVD Decrypter és a DVD Shrink közötti információ-áramlást. A Macrovision azonban megvette a programot, s leállította a terjesztést.
A
A RipIt4Me egy interfész, ami a legfontosabb beállításokat foglalja össze.
Egy jó alternatíva a a DVDIdle DVDFab nevű programja, mivel használata egyszerű. Magában foglalja a DVDFab Expresst, ami képes egy üres DVD-re menteni a kívánt DVD-t, a menüvel és az extrákkal együtt. Tartalmazza a DVDFab Gold programot is, amivel két lemezre vághatjuk szét az anyagot, vagy ISO-ba is menthetünk. Eltávolítja a feliratokat és az extra hangsávokat, s beállítható az alapértelmezett nyelv is, így azt nem kell mindig kiválasztani. Ingyenes változat a DVDFab Decrypter, ami kisebb tudású.

A
A DVDFab használata egyszerű.
Ha az elkészült videót több platformon is le akarjuk játszani, a Xilisoft DVD Ripper Platinum jó választás lehet. Képes DivX, XviD, AVI, Video CD, SVCD, WMV és ASF formátumba konvertálni, de a felbontást is meg tudja változtatni. Ismeri az iPod, PSP, iRiver, Archos és Zen lejátszók favorizált beállításait, de a mobiltelefonokét is. Még bizonyos Pocket PC modelleket is ismer, beleértve azok képernyőméretét is. Egyike a leggyorsabbaknak, interfésze pedig sok információval lát el minket. Mint mindig, a nem kívánt hangsávok és feliratok eltávolíthatók; választhatunk a kameraállások közül is, ha vannak, illetve rippelhetünk csak megadott fejezeteket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés