Connect with us

technokrata

Minden, amit tudni kell a DVD-rippelésről

Laptop

Minden, amit tudni kell a DVD-rippelésről

A zenehallgatást nagy mértékben megváltoztatta az MP3 megjelenése. Ahelyett, hogy hatalmas CD-tartókból vadásznánk elő a kívánt számot rejtő korongot, egyszerűen tárolhatjuk összes zenénket asztali gépünkön vagy hordozható médialejátszónkon.

A DVD Decrypter egy ingyenes DVD-mentő eszköz, ami a VOB és IFO fájlokat másolja a merevlemezre, így azokat átkonvertálhatjuk vagy DVD-re írhatjuk. A DVD Decrypter nagyon népszerű volt, ezért több fejlesztő is készített hozzá kiegészítéseket. Az egyik ilyen a RipIt4Me (egy varázslós program, ami segíti a DVD Decrypter és a DVD Shrink közötti információ-áramlást. A Macrovision azonban megvette a programot, s leállította a terjesztést.
A
A RipIt4Me egy interfész, ami a legfontosabb beállításokat foglalja össze.
Egy jó alternatíva a a DVDIdle DVDFab nevű programja, mivel használata egyszerű. Magában foglalja a DVDFab Expresst, ami képes egy üres DVD-re menteni a kívánt DVD-t, a menüvel és az extrákkal együtt. Tartalmazza a DVDFab Gold programot is, amivel két lemezre vághatjuk szét az anyagot, vagy ISO-ba is menthetünk. Eltávolítja a feliratokat és az extra hangsávokat, s beállítható az alapértelmezett nyelv is, így azt nem kell mindig kiválasztani. Ingyenes változat a DVDFab Decrypter, ami kisebb tudású.

A
A DVDFab használata egyszerű.
Ha az elkészült videót több platformon is le akarjuk játszani, a Xilisoft DVD Ripper Platinum jó választás lehet. Képes DivX, XviD, AVI, Video CD, SVCD, WMV és ASF formátumba konvertálni, de a felbontást is meg tudja változtatni. Ismeri az iPod, PSP, iRiver, Archos és Zen lejátszók favorizált beállításait, de a mobiltelefonokét is. Még bizonyos Pocket PC modelleket is ismer, beleértve azok képernyőméretét is. Egyike a leggyorsabbaknak, interfésze pedig sok információval lát el minket. Mint mindig, a nem kívánt hangsávok és feliratok eltávolíthatók; választhatunk a kameraállások közül is, ha vannak, illetve rippelhetünk csak megadott fejezeteket.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd