Connect with us

technokrata

Intel Viiv-képes ECS alaplapok

Laptop

Intel Viiv-képes ECS alaplapok

Az ECS 945G-M3 mindenben megfelelt az Intel Viiv technológia követelményeinek, ezért rákerült az Intel Ajánlott Termékek Listájára.

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) az Inteltől több alaplapja számára is kiérdemelte a Viiv-kompatibilis tanúsítványt. A 945G-M3 az első olyan ECS alaplap, amely felkerült az Intel Ajánlott Termékek Listájára (Recommended Materials List – Intel RML), mely az Intel Viiv-technológiájának tesztjein megfelelt hardvereket, tartalmakat, szolgáltatásokat és alkalmazásokat sorolja fel. A cég egyéb alaplapjai, például a PX1 vagy a G965T-M várhatóan hamarosan felkerülnek erre a listára.

A folytonos frissítéseknek köszönhetően az Intel RML listája kiváló információforrás a különböző termékek kompatibilitását illetően, így nyújtva eligazítást és megkönnyítve a választást az Intel Viiv alapú számítógépek terén.

Az ECS alaplapjai, például a 945G-M3, PX1 vagy a G965T-M a csúcsteljesítményű rendszerek új generációs fejlesztéseit tartalmazzák, miközben alacsony energiafogyasztással és számos kényelmi, tárolási, csatlakoztathatósági és bővítési lehetőséggel rendelkeznek. Mindegyikük bír az Intel Quick Resume, Matrix Storage és HD Audio technológiájával, továbbá kiemelkedő grafikai képességeket kínálnak integrált videóvezérlőik révén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd