Connect with us

technokrata

DVD-re rögzítő új Canon videokamerák

Laptop

DVD-re rögzítő új Canon videokamerák

Két újgenerációs DVD (-R/-RW/-R Dual Layer) videokamerával, a 2,2 megapixeles CCD-vel rendelkező DC21 E-vel és DC22 E-vel bővül a Canon közvetlenül DVD-re rögzítő kameráinak választéka.

Mint minden Canon DVD kamera, a két új modell is alkalmas a 16:9-es képformátumú rögzítésre, de egy gombnyomással átválthatók 4:3 formátumra is. A készülékek egyszerűen vezérelhetők, 10x-es optikai zoommal és képstabilizátor funkcióval is rendelkeznek. A Canon DIGIC DV processzora egyidejű fényképezést és videó-készítést tesz lehetővé. A DC22-esnek AV/DV bemenetén keresztül pedig a korábbi analóg felvételek digitális formátumúra konvertálhatók, és DVD-lemezre rögzíthetők.

Specifikációk:
-2,2 megapixeles CCD, videó rögzítése közvetlenül DVD-re (-R/-RW/-R DL), RGB Primér Színszűrő alkalmazása, valamint szimultán fényképezés Mini SD-kártyára
-Továbbfejlesztett kezelhetőség: egykezes használatra optimalizálva, vékony váz és stílusos formatervezés
-Második generációs fejlesztések, többek között a legmodernebb kétrétegű DVD-technológiával (DVD-R DL) való kompatibilitás
-Nagyfelbontású, 16:9 szélesképernyős rögzítés
– 2,7 colos képátlójú, szélesformátumú LCD
-10x-es Canon optikai zoom, elektronikus képstabilizátor
-AV/DV bemenet, könnyű analóg-digitális átalakítás – tökéletes a régi videók lemezre digitalizálásához (csak a DC22 esetében).

2,2 megapixeles CCD
A 2,2 megapixeles CCD képérzékelővel kiváló minőségű videók rögzíthetők közvetlenül DVD-re (-R/-RW/-R DL): a kamerában szoftveresen lezárt DVD lemez egy normál lejátszóban azonnal lejátszható. A Canon RGB Primer Színszűrője pontosabb felbontást és színvisszaadást eredményez. A DIGIC DV processzor a párhuzamos feldolgozási útvonalak segítségével lehetővé teszi, hogy a videózással egyidejűleg fényképek is készüljenek, ugyanakkor a színek egyformán élénkek legyenek a videókon és a fényképeken is. A DC21 és a DC22 is rendelkezik a fényképezéshez szükséges összes funkcióval, sőt, vaku is segíti a munkát, így a két készülék nemcsak videokamera, hanem fényképezőgép is egyben.

Második generációs technológia
A második generációs DVD technológia még több elterjedt DVD formátummal kompatibilis, többek között a kétrétegű DVD lemezekkel, továbbá a -R, -RW és -R DL formátumokkal: a kisméretű és kétrétegű DVD lemez 2,66 GB adatot képes tárolni. A legnagyobb felbontásban akár 36 perc hosszúságú videofilm írható fel rá, míg a ˝standard˝ minőségben 54 perces anyag tárolható.

16:9 képarányú formátum
A Canon kamerái valódi 16:9 képarányú formátumban rögzítik a felvételeket, így azok kiválóan visszajátszhatók a széles-formátumú televíziókon. A beépített, 2,7 colos képátlójú, szintén széles-formátumú LCD-n tökéletesen követhetőek a felvételek. A kamerák azonban egy gombnyomással átkapcsolhatók a hagyományos 4:3 arányú képformátumba is.

10-szeres optikai zoom
A precíziós, képstabilizátorral ellátott 10-szeres optikai zoom kristálytiszta, éles képet eredményez a távoli felvételeken is. Az objektívet egy elektronikusan vezérelt csúszó objektívvédő fedél óvja a sérülésektől.

AV/DV bemenet
A DC22 modellen AV/DV bemeneti csatlakozó is van, amellyel a régebben, analóg technológiával készült videofelvételek digitális formátumúra konvertálhatók, majd a DVD lemezre rögzíthetők.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd