Connect with us

technokrata

mod-tech Hall: PC őrültek számára kötelező!

Laptop

mod-tech Hall: PC őrültek számára kötelező!

A mod-tech Hall kiállítás egyedi színfoltja a magyar számítástechnikai életnek.

Az eddigi kiállítások nagy érdeklődésre tartottak számot, így ennek eredményképpen idén szeptember 9-17-e között ismét megnyitja kapuit a rendezvény a számítástechnika újdonságai iránt érdeklődő közönség előtt.

A helyszín ezúttal is a Hungexpo területe, ahol a szervezők a B pavilonban 350 négyzetméteres önálló kiállító területen várják a látogatókat. A rendezvény ebben az évben ismét az InfoMarket kiállítás részeként kerül megrendezésre, ami mutatja, hogy az első kiállítás óta eltelt 4 évben komoly fejlődés és növekvő érdeklődés kíséri a mod-tech Hall kiállítást és vásárt.

A Hungexpo auditált, hivatalos adatai szerint a mod-tech Hall 2005 ideje alatt több, mint 105 ezer látogatója volt a Hungexponak.

Az eddigi rendezvényeken mintegy harminc cég, nagy és kiskereskedők, gyártók portékáival ismerkedhettek meg a látogatók. A forgalmazók képviselői a helyszínen adtak választ az érdeklődők kérdéseire, így szinte első kézből értesülhetnek az új termékek képességeiről.

A vitrinekben megtekinthetőek lesznek a legújabb processzorhűtők, videokártyák és alaplapok, a tárlók mellett, pedig felvonulnak a legújabb számítógépházak is. Hazánkban is egyre nagyobb teret nyer a modding, vagyis a számítógép építés, szépítés. A kiállításon emiatt egyre több cég mutat be számítógépünk szépítéséhez használatos eszközöket, világító ventilátorokat, fénycsöveket, UV-reagens kábeleket és egyéb különlegességeket.

A kiállításhoz kapcsolódó esemény az egyedülálló modding bajnokság, melyet idén is két kategóriára bontva rendeznek meg.

A modding a számítógép építők versenye. A cél a megszokottól minél inkább eltérő számítógép, számítógépház alkotása. A versenyzők igazi művészek, akik a fémből szobrokat formálnak, a gépekre képeket festenek, a sötétbe színes fényeket varázsolnak. Tőlünk nyugatra a modding elfogadott művészetnek számít már, a leghíresebb alkotók olyan cégeknek készítik remekműveiket, mint az IBM, vagy az Intel.

A kiállítás programjában a forgalmazók bemutatói mellett helyet kap egy élő modding bemutató is, ahol hazánk neves modderei élőben mutatják, hogy tudjuk gépeinket szebbé, érdekesebbé és nem utolsó sorban halkabbá tenni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd