Connect with us

technokrata

Nagyfelbontású LCD és plazma TV-k

Laptop

Nagyfelbontású LCD és plazma TV-k

A Telefunken útjára indított egy sor innovatív HD-kész és teljesen HD (nagyfelbontású) LCD tévét.

5,2 GHz-es digitális, vezeték nélküli, lapos képernyős TV-k
A Telefunken 37, 42 és 50 colos, HD-kész televíziókészülékeiben beépített vezeték nélküli funkciók gondoskodnak arról, hogy a nézőket ne korlátozzák a kábelek, illetve hogy ne kelljen összedugni a tévéket az egyéb szórakoztatóelektronikai berendezésekkel. Az új Telefunken készülékcsalád esetében a nézők a tévét egyszerűen, mindenféle vezeték nélkül felakaszthatják a falra, ahogy az egy elegáns, vékony megjelenéshez illik. A vezetéknélküliség révén a berendezések átvihetők a ház egyik szobájából a másikba – sőt, akár kivihetők a kertbe is.

Az 5,2 GHz-es átvitel révén a vezeték nélküli rendszer teljesen védett a kevésbé kifinomult, alacsonyabb frekvenciákat alkalmazó technológiákra jellemző zavarokkal és a programozás során előforduló szakadozással szemben. A készülékcsalád a ViXS Systems szabadalmaztatott vezeték nélküli protokollját és lapkakészletét használja, hogy a lehető legjobb vezeték nélküli tévéket kínálja a házimozi-rendszerekhez, DVD-lejátszókhoz, műholdvevőkhöz és földi tévétunerekhez.

A kapható modellek:
-Plazmaképernyős: Telefunken, HD-kész: 50TPH7002W, 42TPH7002W
-LCD képernyős: Telefunken HD-kész: 37TLF7002W.

Négy és öt alapszínű HD-kész LCD TV
A Telefunken új, négy és öt alapszínű tévékészülékei sárga és cián (világoskék) alapszínekkel bővítik a kijelzőt, megakadályozva a fényerő csökkenését, ami akkor szokott bekövetkezni, ha a színpalettát (színterjedelmet) csak a három szabványos alapszínnel (vörös, kék és zöld) bővítik ki. Az RGB spektrum kiterjesztésének eredményeképpen egyszerre színes, élénk és fényes képek jeleníthetők meg.

A Telefunken új tévékészülékei a Genoa Color Technologies által kifejlesztett ColorPeak Multi Primary Color (MPC) technológiára, algoritmusra és lapkakészletre épülnek. Alacsony áramfogyasztásának és hőkibocsátásának köszönhetően a Genoa technológiája a jelenleg kapható leginkább környezetbarát megoldás.

Hatszínű, 50 colos HD-kész DLP TV
A Telefunken hatszínű, 50 colos HD-kész DLP tévékészüléke – Európában a saját kategóriájából az első példány – a Texas Instruments BrilliantColor technológiáját használja. A DLP és a BrilliantColor együttese kiváló képminőséget jelent a nagy képernyőkön lényegesen alacsonyabb áron, mint a plazma vagy LCD képernyők esetén.

Ezen Telefunken-tévék sárga, cián (világoskék) és magenta (világoslila) színekkel egészítik ki a három alapszínt (vörös, zöld és kék). Az eredmény élménygazdagabb képminőség, valamint látványosan jobb színtelítettség és fényerő. A hatszínű tévékészülék a sokat fejlődött HD-színpaletta minden előnyét nyújtja, kiemelkedő színminőséggel és élénk képekkel.

A modellek:
-Telefunken 50TDF7002
-Telefunken 50TDF7002D (digitális földi vevővel)
-Telefunken 50TDF7004 (DVD-lejátszóval).

Teljes nagyfelbontású (Full HD) LCD tévékészülékek
Most, hogy a tartalomszolgáltatók sokkal jobb felbontású képeket, a gyártók pedig egyre nagyobb méretű lapos képernyőket kínálnak, a Telefunken új 37 és 42 colos ˝teljes HD˝ televízióival az otthon kényelmében élvezhető a mozi világa. Amellett, hogy az iparág a normál (SD) felbontásról kezd átállni a kétszer nagyobb ˝HD-kész˝ (720p) felbontásra, a Telefunken márka immár a még tovább finomított, az SD-nél négyszer nagyobb ˝teljes HD˝ (1080p) felbontást kínálja.

A modellek:
-Telefunken 42TLF7012
-Telefunken 37TLF7012
-Telefunken 42TLF7012D (integrált digitális földi vevővel)
-Telefunken 37TLF7012D (integrált digitális földi vevővel).

A négy és öt alapszínű HD-kész LCD TV prototípusai, a 37 és 42 colos, a 6 színű, valamint a vezeték nélküli televíziók a berlini IFA-n kerülnek bemutatásra, 2006. szeptember 1. és 6. között.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd