Connect with us

technokrata

Hetedik generáció: új verzióval jelenik meg ősszel az Iroda ++

Laptop

Hetedik generáció: új verzióval jelenik meg ősszel az Iroda ++

Az új struktúrának köszönhetően azonnalivá válnak a modulok közti feladások, és modern adatelemzési lehetőségekre nyílik mód.

Szeptember végén új fő-verziószámmal jelenik meg a hazai piac három legnépszerűbb ügyviteli alkalmazása között nyilvántartott rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer. A 7.0-ás verzió tetszetős és praktikus központi kezelőfelülete csak a felszín: a háttérben teljesen megújult struktúra áll, amelynek köszönhetően a későbbi változatokban nem csak a modulok közti azonnali adatáramlás valósul meg, hanem lehetőség nyílik új generációs adatelemzésre és riportkészítésre is.

A közel 600 felhasználónál működő Iroda++ 6.xx verziók immár 6 éve vannak jelen a hazai piacon, folyamatosan új funkciókat kínálva a felhasználóknak. A termékhez rengeteg kiegészítő funkció, több új modul és számos komplex egyedi fejlesztés is készült. A legutolsó, 6.18-as verzió napjainkra elérte az összetettségnek azt a szintjén, amelynél egyes új funkciók – többek között az összetett elemzések – kialakításához már fejlettebb felépítés vált szükségessé.

Az új struktúrának köszönhetően a 7-es verzióban teljesen automatikussá válik a modulok közti adatáramlás, mivel a manuális feladás megszűnik, így bármely modulból közvetlenül, egy lépcsőben juthatnak el az adatok a főkönyvbe. Mindez a felhasználók számára egy modern és praktikusan használható központi kezelőfelületen jelenik meg úgy, hogy az összes modul egy helyről, egységes környezetben érhető el. A felhasználó egyetlen képernyőn – akár különböző modulokból – összeállíthatja magának a leggyakrabban használt „kedvenc” funkciókat, amely jól átláthatóvá és egyszerűvé teszi a munkafolyamatot.

A megújult adatszerkezet révén a közeljövőben egy olyan új, egységes elemzési-riportkészítési rendszer is megjelenik, amelyet a felhasználók eddig csak a magasabb termékkategóriákban szokhattak meg. Mindez a felhasználó által paraméterezhető, OLAP jellegű elemzések és multidimenziós riportok készítését teszi lehetővé, amely a rEVOLUTION tapasztalatai szerint egyre jellemzőbb igény már a kisebb vállalatok vezetőinél is.

Mindemellett az új felépítésnek köszönhetően az egyes modulok rugalmasabban bővíthetők, így a piaci trendeknek megfelelően az egyedi iparági fejlesztési igények is egyszerűbben és hatékonyabban integrálhatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd