Connect with us

technokrata

Hetedik generáció: új verzióval jelenik meg ősszel az Iroda ++

Laptop

Hetedik generáció: új verzióval jelenik meg ősszel az Iroda ++

Az új struktúrának köszönhetően azonnalivá válnak a modulok közti feladások, és modern adatelemzési lehetőségekre nyílik mód.

Szeptember végén új fő-verziószámmal jelenik meg a hazai piac három legnépszerűbb ügyviteli alkalmazása között nyilvántartott rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer. A 7.0-ás verzió tetszetős és praktikus központi kezelőfelülete csak a felszín: a háttérben teljesen megújult struktúra áll, amelynek köszönhetően a későbbi változatokban nem csak a modulok közti azonnali adatáramlás valósul meg, hanem lehetőség nyílik új generációs adatelemzésre és riportkészítésre is.

A közel 600 felhasználónál működő Iroda++ 6.xx verziók immár 6 éve vannak jelen a hazai piacon, folyamatosan új funkciókat kínálva a felhasználóknak. A termékhez rengeteg kiegészítő funkció, több új modul és számos komplex egyedi fejlesztés is készült. A legutolsó, 6.18-as verzió napjainkra elérte az összetettségnek azt a szintjén, amelynél egyes új funkciók – többek között az összetett elemzések – kialakításához már fejlettebb felépítés vált szükségessé.

Az új struktúrának köszönhetően a 7-es verzióban teljesen automatikussá válik a modulok közti adatáramlás, mivel a manuális feladás megszűnik, így bármely modulból közvetlenül, egy lépcsőben juthatnak el az adatok a főkönyvbe. Mindez a felhasználók számára egy modern és praktikusan használható központi kezelőfelületen jelenik meg úgy, hogy az összes modul egy helyről, egységes környezetben érhető el. A felhasználó egyetlen képernyőn – akár különböző modulokból – összeállíthatja magának a leggyakrabban használt „kedvenc” funkciókat, amely jól átláthatóvá és egyszerűvé teszi a munkafolyamatot.

A megújult adatszerkezet révén a közeljövőben egy olyan új, egységes elemzési-riportkészítési rendszer is megjelenik, amelyet a felhasználók eddig csak a magasabb termékkategóriákban szokhattak meg. Mindez a felhasználó által paraméterezhető, OLAP jellegű elemzések és multidimenziós riportok készítését teszi lehetővé, amely a rEVOLUTION tapasztalatai szerint egyre jellemzőbb igény már a kisebb vállalatok vezetőinél is.

Mindemellett az új felépítésnek köszönhetően az egyes modulok rugalmasabban bővíthetők, így a piaci trendeknek megfelelően az egyedi iparági fejlesztési igények is egyszerűbben és hatékonyabban integrálhatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek