Connect with us

technokrata

A D-Link routerei Intel Viiv tanúsítványt szereztek

Laptop

A D-Link routerei Intel Viiv tanúsítványt szereztek

A D-Link Xtreme G és AirPremier vezeték nélküli routerei az elsők között nyerték meg a Digitális Otthon Tanúsítványt.

A D-Link két legkedveltebb vezeték nélküli routere sikerrel vette az Intel Viiv tanúsítvány megszerzéséhez szükséges próbákat. A tanúsítvány igazolja a hálózati eszközök kompatibilitását az Intel Viiv technológiára épülő számítógépekkel.

A D-Link Xtreme G vezeték nélküli routerével (DI-624) és AirPremier AG kétsávos vezeték nélküli routerével (DI-784) a vásárlók elérhetik a tanúsított eszközök egyszerűbb beállítását segítő legújabb Intel Viiv szoftverfrissítéseket is.

„A digitális tartalmak elterjedése olyan nagyteljesítményű hálózati eszközöket igényel, melyek képesek azok megjelenítését, megosztását zökkenőmentesen biztosítani. A D-Link az elmúlt 20 évben mindig úttörő szerepet játszott a jövőnek tervezett eszközök fejlesztésével és gyártásával, eszközeink több független teszt eredménye szerint is a leggyorsabbak saját kategóriájukon belül. Az Intel Viiv technológiai tanúsítvány igazolja ebbéli elhivatottságunkat” – mondta Osbert Ong, a D-Link európai termékmenedzsere.

„Szabványokon alapuló routereinkkel olyan nagyteljesítményű otthoni hálózatok alakíthatók ki, melyek nemcsak fájlok megosztására, hanem digitális média lejátszására is messzemenőkig alkalmasak.”

Az Intel Viiv technológia az Intel új márkaneve az otthoni szórakoztató PC-k számára, melyek átalakítják az emberek filmnézési, zenehallgatási, fényképlejátszási és játékszokásait.

„Az Intel Viiv technológia az Intel premier PC márkája a digitális szórakoztatás szolgálatában, mely a tanúsított tartalmakkal, eszközökkel és olyan routerekkel, mint amilyen a D-Link, vásárlóinknak soha nem tapasztalt digitális élményt biztosít” – mondta Gerald Holzhammer, az Intel Digital Home üzletágának alelnöke, az Otthoni PC Platform üzletág ügyvezetője.

„Örömükre szolgál, hogy bejelenthetjük, a D-Link sikerrel vette a szigorú megfelelőségi teszteket. A vásárlók döntését megkönnyítendő a tanúsított eszközökön egy ‘Enjoy with Intel Viiv technology’ logót helyezünk el.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek