Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

Laptop

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

A Philips bemutatta legújabb, kereskedelmi forgalomba kerülő 3D kijelzőit

A díjnyertes Philips 3D kijelző termékcsoport a legújabb a cég hosszúra nyúló képmegjelenítő fejlesztési történetében. Míg a kereskedelmileg sikeres Philips Ambilight LCD televíziók a nézők számára a szórakozás élményének a környezetre való kiterjesztését valósítják meg, addig a Philips 3D kijelzői a WOWvx technológia segítségével a magával ragadó tapasztalatot még egy lépéssel tovább viszik, megdöbbentő, a képernyőn kívül megjelenő háromdimenziós effektusokkal, anélkül, hogy speciális szemüvegekre vagy szűrőkre lenne szükség.

Az első szállítmányok a professzionális piac részére történnek, kültéri hirdetésekre, digitális táblákhoz, értékesítési pontokra, kaszinókba és egyebekbe. Ezeket a termékeket a szórakoztató elektronikai piac követi majd, a játékok és házimozi magával ragadó élményének ígéretével.

További előnyt jelent a Philips 3D WOWvx technológiája részére a rézsútos lencse keresztmetszetű bordázat, amely teljes fényerőt, teljes kontrasztot és valósághű színvisszaadást biztosít. A Philips 3D kijelzőinek alapját egy nagy felbontású panel adja, amely izgalmas látványt kínál, akár 3D, akár 2D üzemmódban használják ezeket a képernyőket. Sőt, lehetővé teszi több néző számára is a 3D tartalom nézését azonos időben, egy viszonylag nagy zónán belül.

A Philips 3D kijelző megoldásai egy teljes rendszert képeznek, amely támogatja a 3D tartalom létrehozásától egészen a megjelenítésig tartó teljes folyamatot. Jó néhány olyan felhasználás létezik napjainkban, amely 3D adatokat biztosít, de végül ezeket 2D formában jeleníti meg. A Philips most felszabadítja ezeket a tartalmakat, támogatva a 3D megjelenítést. Ide tartoznak a komputer animációk, és az olyan valós idejű 3D alkalmazások, mint az orvosi műszerek, a játékok, a videó konverzió 2D-ről 3D-re, illetve a sztereó képről 3D-re való átalakítás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés