Connect with us

technokrata

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

Laptop

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

A Philips bemutatta legújabb, kereskedelmi forgalomba kerülő 3D kijelzőit

A díjnyertes Philips 3D kijelző termékcsoport a legújabb a cég hosszúra nyúló képmegjelenítő fejlesztési történetében. Míg a kereskedelmileg sikeres Philips Ambilight LCD televíziók a nézők számára a szórakozás élményének a környezetre való kiterjesztését valósítják meg, addig a Philips 3D kijelzői a WOWvx technológia segítségével a magával ragadó tapasztalatot még egy lépéssel tovább viszik, megdöbbentő, a képernyőn kívül megjelenő háromdimenziós effektusokkal, anélkül, hogy speciális szemüvegekre vagy szűrőkre lenne szükség.

Az első szállítmányok a professzionális piac részére történnek, kültéri hirdetésekre, digitális táblákhoz, értékesítési pontokra, kaszinókba és egyebekbe. Ezeket a termékeket a szórakoztató elektronikai piac követi majd, a játékok és házimozi magával ragadó élményének ígéretével.

További előnyt jelent a Philips 3D WOWvx technológiája részére a rézsútos lencse keresztmetszetű bordázat, amely teljes fényerőt, teljes kontrasztot és valósághű színvisszaadást biztosít. A Philips 3D kijelzőinek alapját egy nagy felbontású panel adja, amely izgalmas látványt kínál, akár 3D, akár 2D üzemmódban használják ezeket a képernyőket. Sőt, lehetővé teszi több néző számára is a 3D tartalom nézését azonos időben, egy viszonylag nagy zónán belül.

A Philips 3D kijelző megoldásai egy teljes rendszert képeznek, amely támogatja a 3D tartalom létrehozásától egészen a megjelenítésig tartó teljes folyamatot. Jó néhány olyan felhasználás létezik napjainkban, amely 3D adatokat biztosít, de végül ezeket 2D formában jeleníti meg. A Philips most felszabadítja ezeket a tartalmakat, támogatva a 3D megjelenítést. Ide tartoznak a komputer animációk, és az olyan valós idejű 3D alkalmazások, mint az orvosi műszerek, a játékok, a videó konverzió 2D-ről 3D-re, illetve a sztereó képről 3D-re való átalakítás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd