Connect with us

technokrata

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

Laptop

Philips 3D kijelző: szemüveg nélküli élvezet

A Philips bemutatta legújabb, kereskedelmi forgalomba kerülő 3D kijelzőit

A díjnyertes Philips 3D kijelző termékcsoport a legújabb a cég hosszúra nyúló képmegjelenítő fejlesztési történetében. Míg a kereskedelmileg sikeres Philips Ambilight LCD televíziók a nézők számára a szórakozás élményének a környezetre való kiterjesztését valósítják meg, addig a Philips 3D kijelzői a WOWvx technológia segítségével a magával ragadó tapasztalatot még egy lépéssel tovább viszik, megdöbbentő, a képernyőn kívül megjelenő háromdimenziós effektusokkal, anélkül, hogy speciális szemüvegekre vagy szűrőkre lenne szükség.

Az első szállítmányok a professzionális piac részére történnek, kültéri hirdetésekre, digitális táblákhoz, értékesítési pontokra, kaszinókba és egyebekbe. Ezeket a termékeket a szórakoztató elektronikai piac követi majd, a játékok és házimozi magával ragadó élményének ígéretével.

További előnyt jelent a Philips 3D WOWvx technológiája részére a rézsútos lencse keresztmetszetű bordázat, amely teljes fényerőt, teljes kontrasztot és valósághű színvisszaadást biztosít. A Philips 3D kijelzőinek alapját egy nagy felbontású panel adja, amely izgalmas látványt kínál, akár 3D, akár 2D üzemmódban használják ezeket a képernyőket. Sőt, lehetővé teszi több néző számára is a 3D tartalom nézését azonos időben, egy viszonylag nagy zónán belül.

A Philips 3D kijelző megoldásai egy teljes rendszert képeznek, amely támogatja a 3D tartalom létrehozásától egészen a megjelenítésig tartó teljes folyamatot. Jó néhány olyan felhasználás létezik napjainkban, amely 3D adatokat biztosít, de végül ezeket 2D formában jeleníti meg. A Philips most felszabadítja ezeket a tartalmakat, támogatva a 3D megjelenítést. Ide tartoznak a komputer animációk, és az olyan valós idejű 3D alkalmazások, mint az orvosi műszerek, a játékok, a videó konverzió 2D-ről 3D-re, illetve a sztereó képről 3D-re való átalakítás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek