Connect with us

technokrata

Frissült a BEA WebLogic

Laptop

Frissült a BEA WebLogic

Nagykorú SOA.

A BEA Systems kutatásainak és fejlesztéseinek középpontjában több éve a szolgáltatásorientált architektúrák létrehozását segítő eszközök, technológiák kialakítása áll. A BEA napokban frissített WebLogic platformja már olyan környezetet nyújt, mely átfogó támogatást biztosít SOA-infrastruktúrák kiépítéséhez – adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A nagyvállalatok informatikai hátterének szerepe az elmúlt években nagy mértékben növekedett, összefüggésben az ügyfelek, partnerek és munkatársak számára nyújtott szolgáltatások számának emelkedésével. Az áttekinthető, egységesen menedzselhető infrastruktúra igénye hívta életre a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) elképzelését, melyben az egyes szolgáltatások, alkalmazások egyszerűen kialakíthatók, nyilvántarthatók és újrafelhasználhatók.

A BEA WebLogic platform alapját jelentő, piacvezető alkalmazásszerver, a BEA WebLogic Server 9.2 erős támogatást nyújt a webszolgáltatásokhoz, -megoldásokhoz és vastag kliens alkalmazásokhoz.

Összetett infrastruktúrákban is vállalati szinten biztosítja az alkalmazások folyamatos működését, miközben a rendszerek teljesítményének monitorozásával és menedzselésével csökkenti a ráfordításokat.

A szolgáltatás alapú rendszerek létfontosságú eleme, a szolgáltatásokat elérhetővé tevő portál. A BEA WebLogic Portal 9.2 most valamennyi tulajdonságával egységes, a szétszórt tartalmakat, alkalmazásokat, folyamatokat összerendező megoldások kialakítását támogatja. Biztosítja a szolgáltatások életciklus-kezelését, a komplex tartalomkezelést, valamint a belső portáloknál a személyi számítógépeknek, azok dokumentumainak, alkalmazásainak összehangolását is.

Ezek eredményeképpen az alkalmazások szintjén átfogó jogosultság kezelés, származtatás, következetes perszonalizáció valósítható meg. Az egyszerű tartalomkezelést template-ek segítik. A könnyű bevitel támogatásán túl a template-ek beágyazhatók és öröklési képességekkel is rendelkeznek, változás- és verziókezelés kapcsolódik hozzájuk. A vállalaton belüli portálrendszerekben a számítógépek összekapcsolhatók, az azokon tárolt dokumentumok egységesen kereshetők, menedzselhetők lesznek, a levelező rendszerek pedig integrálhatók a portál felületekbe.

A szolgáltatásorientált fejlesztésekhez testhezálló fejlesztőeszközt is kínál a platform, a BEA Workshop for WebLogic Plaform 9.2-t. Az Eclipse-alapú eszköz előre felépített portál template-ekkel segíti a webszolgáltatások, -alkalmazások, -portálok kialakítását, valamint a J2EE-fejlesztéseket.

A komplex SOA-rendszerek kialakításához elengedhetetlen a széles körű platform és technológiai nyitottság. A platform valamennyi eszköze támogatja a vegyes fejlesztési modelleket, így a felhasználók vegyíthetik a szabványos, J2EE fejlesztési eljárásokat más, nyílt forráskódú framework lehetőségekkel.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd