Connect with us

technokrata

8 GB-os lejátszók az LG és a Sony kínálatában

Laptop

8 GB-os lejátszók az LG és a Sony kínálatában

A Sony hozza a szokásos, kiváló hangzást az NW-1000-rel, a szokatlan funkciók pedig segítenek feledtetni a SonicStage-ből származó hátrányokat. Az LG nem nyújt ilyen jó hangzást az MFJM53-mal, de kárpótlásul képeket, videókat és szöveget is kezelhetünk vele.

Az NW-1000 marad a zenelejátszásnál.

Méretek

Súly

Áramforrás

Kijelző

Memória

Felvétel

Lejátszás

Képernyő orientáció

AV Csatlakozók

Interfészek

Akkuidő

2.2 x 3.5 x .7″
57 x 89 x 19mm

.25 lbs
110g

Belső: Lítium-Ion akku.
Külső: egyedi USB kábel PC-hez, illetve tápadapterhez (mellékelve)

1.5″-os fekete-fehér, OLED

8 GB (HD)

n/a

Audió: MP3, WMA, ATRAC, ATRAC3plus, AAC

Álló

Vonalkimenet a fülhallgató foglalatán keresztül

USB 2.0 high-speed eszköz

20 óra ATRAC és 15 óra MP3 esetén

Rövidebb, kövérebb és kerekdedebb, mint az LG lejátszója, de legalább annyira fekete és fényes – az NW-1000 kényelmesen tartható kézben, a vezérlők pedig kézre állnak. A készülék akkora mint egy mobiltelefon, s felfüggesztő lyukkal is rendelkezik, mégis túl nehéz ahhoz, hogy a nyakunkban lógjon.
Az OLED kijelző a készülék felét elfoglalja, így sok információ elfér rajta; még éles szögből is könnyedén olvasható. A mérete ellenére csak fekete-fehér a kijelzője, s videót, fotókat nem tud lejátszani. Nem lehet hangot felvenni vele, hiszen nincs mikrofon vagy vonalbemenet. Az audió kimenetet vonalkimenetre válthatjuk, így közvetlenül hifire is köthető, bár audió kábel nem jár a lejátszóhoz.
A Play/pause gombot egy négyutas kerék veszi körül, amivel a navigáció valósul meg, a hüvelykujj segítségével. Az Option gombbal előhozhatók a leghasznosabb parancsok, vagy a teljes menüben a kerékkel választhatjuk ki a kívánt funkciót. Az azonnali beállítások között ott van a véletlenszerű lejátszás, az ismétlés, az adott zeneszám osztályozása, ugrás az albumhoz vagy előadóhoz, illetve az óra és a naptár is. A lejátszó ki is kapcsolható, nem kell megvárni, amíg magától elmegy aludni.
8 GB-nyi hellyel – főleg, ha a tömör ATRAC formátumot használjuk – a navigáció is fontossá válik. Böngészhetünk a fájlok között (egy külön kategóriába kerülnek a nemrégiben átmásolt fájlok), kiválaszthatunk egy fájllistát vagy kereshetünk előadó, album, illetve számcím kezdőbetűk alapján. Számokat is felvehetünk az öt beépített könyvjelzős lejátszási lista egyikére, a Play/Pause gomb megnyomásával – ugyanígy vehetünk le fájlokat a listákról, ha meggondolnánk magunkat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd