Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nikon telezoom objektív

Laptop

Új Nikon telezoom objektív

A Nikon bejelentette az AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300 mm f/4,5-5,6G IF-ED objektívet, egy telefotó zoom objektívet, mely a Nikon legfejlettebb technológiáival rendelkezik.

Ezek közé tartozik a Nikon extra alacsony szórású (ED) üveg, a Silent Wave Motor (SWM) és a továbbfejlesztett rázkódáscsökkentő rendszer (VRII). Az optikát kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális és a 35 milliméteres filmes tükörreflexes fényképezőgépeivel való használatra optimalizálták.

A Zoom-Nikkor objektív 70-300 milliméteres (4,3x) zoomteljesítményével a tökéletes választás lehet a sport- és a természetfotósok számára. Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgéppel együtt használva a képszög 35 milliméteres formátumban kifejezve egy 105-450 milliméteres objektívének felel meg.

Az új Nikon rázkódáscsökkentő rendszer (VRII) jóvoltából a kézben tartott géppel hosszabb záridő használatával is élesebb képek készíthetők. Az új VRII rendszer segítségével körülbelül 4 fényértékkel hosszabb záridővel fényképezhetnek a felhasználók, mint egyébként. A rázkódáscsökkentés a fényképezés körülményeitől függően két módban használható. A Normál mód elsősorban a kézből történő fotózás során csökkenti a fényképezőgép rázkódását, miközben automatikusan érzékeli a pánozást. Az Aktív mód például mozgó járműből történő fényképezéskor csökkenti hatékonyan a rázkódást.

Az AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300 mm f/4,5-5,6G IF-ED olyan Nikon funkciókat és technológiát vonultat fel, mint az SWM, amely a gyors és pontos automatikus élességállítást rendkívül csendes működéssel ötvözi, és a két ED üvegelem, amelyek nagyobb felbontást és jobb kontrasztot biztosítanak.

Az AF-S DX 18-70 mm f/3,5-4,5G IF-ED objektívvel együtt használva ez az új objektív hatalmas 18-300 milliméteres zoomtartományt biztosít a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépek tulajdonosai számára (35 milliméteres formátumban kifejezve a képszög 27-450 milliméternek felel meg).

Specifikációk:
-4,3x-es, 70-300 milliméter telefotó zoom.
-A VRII rendszer minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódását, 4 lépésközzel hosszabb záridőt biztosít. Normál és Aktív módú rázkódáscsökkentés használható.
-A két ED üvegtag a teljes zoomtartományban minimálisra csökkenti a kromatikus eltérést, továbbá nagy felbontást és jobb kontrasztot biztosít. A Nikonra jellemző, kiváló optikai teljesítményű objektív mind a Nikon digitális, mind pedig filmes tükörreflexes fényképezőgépeivel használható.
-Az SWM gyors és csendes automatikus élességállítást biztosít, valamint gyors váltási lehetőséget az automatikus és a manuális élességállítás között.
-Két élességállítási mód használható – M/A és M
-A belső élességállítási rendszer (IF) állandó objektívhosszt biztosít, és megszünteti az objektív első elemének forgását, így lehetővé teszi a körkörös polarizációs szűrők használatát.
-A kilenc lamellás rekesz jóvoltából a háttér elemei természetesebben mosódnak el.
-A szirom alakú bajonettzáras napellenző mellékelt tartozék
-Szűrőméret: 67 milliméter (nem forduló).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés