Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számítógépes játékok a Szigeten

Laptop

Számítógépes játékok a Szigeten

Sikeresen debütált az Electronic Arts (EA) az idei Szigeten, hiszen a HP-val közösen felállított sátor a fesztivál hét napja során több mint 6000 szigetlakó számára nyújtott remek szórakozást.

Az EA egy nagy színpadi kivetítővel, két PC-vel és 20 játékállvánnyal vonult fel, amelyeken a Need for Speed Most Wanted, a FIFA 2006 World Cup és a The Sims 2 játékokat próbálhatta ki a Sziget látogatóközönsége.

A koncertek között és alatt, ottalvók és hazajárók, magyarok és külföldiek, szakadtak és elegánsak, hippik, rasztások, rockerek, rapperek, hip-hop arcok és zenei mindenevők egyaránt szép számban megfordultak a játékállványok körül, főként a tízen- és huszonévesek köréből. Míg a fiúk a Need for Speed Most Wanteddel vívtak őrült utcai csatákat és a FIFA 06 World Cup játékban mérkőztek meg kedvenc csapatuk színeiben, addig barátnőik is el tudták magukat foglalni az EA-HP sátorban, hiszen a The Sims 2 varázslatos világában nevelhették maguk alkotta virtuális családjukat.

A sátor VIP részlegében is zajlott az élet, ahol mindennapos vendég volt Para-Kovács Imre és Novák Péter a Rádió Café képviseletében, de a helyszínre látogatott Zimány Linda, a Miss Balaton győztese is a szépségverseny többi résztvevőjével együtt, hogy játsszanak egy jót az EA játékaival.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés