Connect with us

technokrata

HP Photosmart R827: tele funkciókkal

Laptop

HP Photosmart R827: tele funkciókkal

Sokan szeretik maguk irányítani fényképezőgépük minden porcikáját. Craig Ellison azonban úgy találta, hogy a HP Photosmart R827 14 automatikus fényképezési módja majdnem minden esetben hasznunkra lehet.

Összefoglalás

Pro

Kontra

Első ránézésre

Termék

HP Photosmart R827

7.2MP digitális fényképezőgép 14 fényképezési móddal és panoráma-funkcióval

* 14 automatikus mód; három összekapcsoló mód * Panorámakép * Művészi effektek * A folyamatos fókusz csökkenti a zár késleltetését

* A rekesz és a záridő nem állítható manuálisan * A lencse a szélre került, így könnyen belelóghat az ujjunk a képbe

A HP Photosmart R827 egy vékony, 7.2 Megapixeles fényképező, amelynek háza masszív, fényes fém. A kijelző 2.5″-os (vízszintes), ami csak erős, közvetlen napfényben nem használható. A többi fényképezővel ellentétben a lencse nem a készülék közepére, hanem a szélére került, így az első néhány fotón könnyen viszontláthatjuk bal mutató ujjunkat.

1. ábra: hátulnézet balról
Ha bekapcsoljuk a készüléket, egy 6.5 mm-19.6 mm (39 mm – 118 mm 35 mm ekvivalens) lencse válik láthatóvá. A lencse a fényképező testében marad, még a maximális, 3X-os optikai zoomot használva is. Az R827 8X-os digitális zoommal is rendelkezik, ami két, a fényképező hátulján lévő gombbal vezérelhető. Ha a maximális, 3X-os optikai zoomot elérjük, a zoomolás egy pillanatra megáll. Ha újra megnyomjuk a zoom gombot, egy sárga “doboz” mutatja a kép effektív felbontását megapixelben.
A zárkioldó gomb a vékony készülék tetejére került, a jobb mutató ujjunk alá. A lekerekített tetőn négy gomb található, egy különálló start/stop videó gomb társaságában. A négy gomb a Vaku, Makró, Photosmart Express menü és a felvétel/lejátszás közötti váltógomb.

2. ábra: hátulnézet jobbról
A vaku beállítása lehet Auto, on vagy off. Vörösszemhatás bekapcsoló nincsen, így azt automatikusan távolítja el a készülék, de kézzel is eltávolítható a fényképezővel. A Makró gomb Auto fókusz és normál makró beállításokat kínál. Az R827 képes folyamatosan fókuszálni, így nem kell félig megnyomni a zárkioldót fényképezés előtt. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés idő telik el a zárkioldó megnyomása és a fénykép elkészülése között.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd