Connect with us

technokrata

Konica Minolta magicolor 7450 – a profi játékos

Laptop

Konica Minolta magicolor 7450 – a profi játékos

A Konica Minolta új fejlesztésű magicolor 7450 nyomtatója ideális választás lehet igényes dokumentumokat készítő vállalkozásoknak, kreatív stúdiók számára.

A már alapváltozatban is jó felszereltségű, nagyteljesítményű nyomtató fotóminőségű nyomatokat készít – így üzleti dokumentációk, kreatív feldatok elvégzésére különösen alkalmas.


A hagyományos felhasználók szempontjából igen fontos, hogy az árfekvése a többfunkciós készülékek ára alatt van, így a magicolor 7450 professzionális, sokoldalú irodai nyomtató könnyen alkalmazkodik a legváltozatosabb működési környezetekhez és kreatív feladatokhoz.

A magicolor 7450 nyomtató különleges nyomtatási lehetőséget biztosít, mivel képes a legkülönbözőbb hordozóanyagok kezelésére saját piaci és üzleti anyagok létrehozásánál, mint például jelentések, füzetek, beszámolók, bannerek, poszterek. Az automatikus sokszorosító és tekercstartó tálca rugalmasan átállítható profi, A4 – A3+ anyagok nyomtatására, nehéz – 256 g/m2 – hordozóanyagok esetén is. A standard 350 lapos papírkezelési kapacitás maximum 1.850 lapra növelhető a három, külön beszerezhető 500 lapos tálca (kazetta) segítségével.

A 600×600 4-bit dpi contone felbontás fotóminőségű, részletgazdag nyomatot készít, amelyet pontosan árnyalhat akár színes, akár fekete-fehér kivitelben is. Az ˝impulzus szélesség modulációs˝ eljárás segítségével a nyomatok magas színvonalú szürkeskálával (színek és árnyékok) fognak rendelkezni, és az egyes részletek és féltónusok még nagyobb gazdagságát hozza létre. A téma-szegmentációs technológia segítségével a szöveget és a képeket is optimális minőségben nyomtatja ki, és a korszerű színillesztési rendszer, a PANTONE táblázatokkal tökéletes és komplett színkezelést fog végezni. A Konica Minolta korszerű kalibrációs rendszere – a felerősített eAIDC [Automatic Image Density Control] képsűrűség vezérlés – azt jelenti, hogy a színsűrűség, illetve színeloszlás a teljes nyomaton mindenkor azonos lesz a toner kazetta élettartama alatt. A Simitri, a Konica Minolta következő generációs polimerizált toner kazettája kiváló minőségű képek nyomtatását teszi lehetővé gazdaságosabban, még a durva felületű hordozóanyag kezelésénél alkalmazott nagymértékű precizitás ellenére is. Ez a specifikusan formulázott toner élénk, tartós nyomatokat alkot, töredezett szöveg és élethű képek esetén egyaránt, ideálissá téve előnyomatok készítésekor, ahol a színhűség kulcsfontosságú.

A 25 lap/perc nyomtatási sebesség (A4 méret esetén) és a 120.000 lap/hónap munkaciklus alapján a magicolor 7450 lézernyomtatót a részleg nagy teljesítményű ˝nyomtató igavonójának˝ kiálthatjuk ki. A 733 MHz-es processzor és a 256 MB memória révén a magicolor 7450 nyomtató már 9,5 másodperc alatt képes az első monokróm és 11,5 másodperc alatt a színes nyomatot kiadni. Az Ethernet csatlakoztatás, az USB 2.0 és a párhuzamos interfész rendkívül gyors nyomtatást tesz lehetővé a teljes hálózaton belül.

A Konica Minolta legendás Emperon technológiája rendkívüli kompatibilitást biztosít a fő nyomtatási nyelvekkel (PostScript3, PCL 5e/c és PCL-XL 2.1), operációs rendszerekkel (Windows, Mac and Linux),segédprogramokkal (SAP, Quark, Citrix Metaframe), valamint a PDF és JPEG/TIFF közvetlen nyomtatási emulációkkal, a tervek, kiadványok és üzleti anyagok, a dokumentum gyors kezelésekor.

Az összes Konica Minolta Emperon terméknél a nyomtatásvezérlés a nyomtatás átfogó eszköze, beleértve azt is, hogy kényelmes legyen a felhasználók és rendszerkezelők számára mind a nyomtatók, mind a többfunkciós berendezések távoli kezelésekor és konfigurálásakor. Olyan fontos információk, mint például a valós idejű használat állapota és a hibaelhárítás részletei valahonnan megfigyelhetők kell, hogy legyenek, egy webkereső használatával. További plug-in eszközök állnak rendelkezésre: HP Openview, IBM Tivoli NetView, CA Unicenter és Microsoft Management Console.

A magicolor 7450 támogatja a PictBridge nyomtatási technológiát is, amely a fotók közvetlen kinyomtatását teszi lehetővé egy PictBridge-képes digitális fényképezőgépről. A képeket közvetlenül a kameráról lehet nyomtatni és elforgatni, valamint a nyomtatási formátumhoz igazítani. Lehetőség van indexképek nyomtatására is, vagyis az összes tárolt képet kinyomtathatja a fényképezőgép memóriájából kisképes formátumban.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek