Connect with us

technokrata

Konica Minolta magicolor 7450 – a profi játékos

Laptop

Konica Minolta magicolor 7450 – a profi játékos

A Konica Minolta új fejlesztésű magicolor 7450 nyomtatója ideális választás lehet igényes dokumentumokat készítő vállalkozásoknak, kreatív stúdiók számára.

A már alapváltozatban is jó felszereltségű, nagyteljesítményű nyomtató fotóminőségű nyomatokat készít – így üzleti dokumentációk, kreatív feldatok elvégzésére különösen alkalmas.


A hagyományos felhasználók szempontjából igen fontos, hogy az árfekvése a többfunkciós készülékek ára alatt van, így a magicolor 7450 professzionális, sokoldalú irodai nyomtató könnyen alkalmazkodik a legváltozatosabb működési környezetekhez és kreatív feladatokhoz.

A magicolor 7450 nyomtató különleges nyomtatási lehetőséget biztosít, mivel képes a legkülönbözőbb hordozóanyagok kezelésére saját piaci és üzleti anyagok létrehozásánál, mint például jelentések, füzetek, beszámolók, bannerek, poszterek. Az automatikus sokszorosító és tekercstartó tálca rugalmasan átállítható profi, A4 – A3+ anyagok nyomtatására, nehéz – 256 g/m2 – hordozóanyagok esetén is. A standard 350 lapos papírkezelési kapacitás maximum 1.850 lapra növelhető a három, külön beszerezhető 500 lapos tálca (kazetta) segítségével.

A 600×600 4-bit dpi contone felbontás fotóminőségű, részletgazdag nyomatot készít, amelyet pontosan árnyalhat akár színes, akár fekete-fehér kivitelben is. Az ˝impulzus szélesség modulációs˝ eljárás segítségével a nyomatok magas színvonalú szürkeskálával (színek és árnyékok) fognak rendelkezni, és az egyes részletek és féltónusok még nagyobb gazdagságát hozza létre. A téma-szegmentációs technológia segítségével a szöveget és a képeket is optimális minőségben nyomtatja ki, és a korszerű színillesztési rendszer, a PANTONE táblázatokkal tökéletes és komplett színkezelést fog végezni. A Konica Minolta korszerű kalibrációs rendszere – a felerősített eAIDC [Automatic Image Density Control] képsűrűség vezérlés – azt jelenti, hogy a színsűrűség, illetve színeloszlás a teljes nyomaton mindenkor azonos lesz a toner kazetta élettartama alatt. A Simitri, a Konica Minolta következő generációs polimerizált toner kazettája kiváló minőségű képek nyomtatását teszi lehetővé gazdaságosabban, még a durva felületű hordozóanyag kezelésénél alkalmazott nagymértékű precizitás ellenére is. Ez a specifikusan formulázott toner élénk, tartós nyomatokat alkot, töredezett szöveg és élethű képek esetén egyaránt, ideálissá téve előnyomatok készítésekor, ahol a színhűség kulcsfontosságú.

A 25 lap/perc nyomtatási sebesség (A4 méret esetén) és a 120.000 lap/hónap munkaciklus alapján a magicolor 7450 lézernyomtatót a részleg nagy teljesítményű ˝nyomtató igavonójának˝ kiálthatjuk ki. A 733 MHz-es processzor és a 256 MB memória révén a magicolor 7450 nyomtató már 9,5 másodperc alatt képes az első monokróm és 11,5 másodperc alatt a színes nyomatot kiadni. Az Ethernet csatlakoztatás, az USB 2.0 és a párhuzamos interfész rendkívül gyors nyomtatást tesz lehetővé a teljes hálózaton belül.

A Konica Minolta legendás Emperon technológiája rendkívüli kompatibilitást biztosít a fő nyomtatási nyelvekkel (PostScript3, PCL 5e/c és PCL-XL 2.1), operációs rendszerekkel (Windows, Mac and Linux),segédprogramokkal (SAP, Quark, Citrix Metaframe), valamint a PDF és JPEG/TIFF közvetlen nyomtatási emulációkkal, a tervek, kiadványok és üzleti anyagok, a dokumentum gyors kezelésekor.

Az összes Konica Minolta Emperon terméknél a nyomtatásvezérlés a nyomtatás átfogó eszköze, beleértve azt is, hogy kényelmes legyen a felhasználók és rendszerkezelők számára mind a nyomtatók, mind a többfunkciós berendezések távoli kezelésekor és konfigurálásakor. Olyan fontos információk, mint például a valós idejű használat állapota és a hibaelhárítás részletei valahonnan megfigyelhetők kell, hogy legyenek, egy webkereső használatával. További plug-in eszközök állnak rendelkezésre: HP Openview, IBM Tivoli NetView, CA Unicenter és Microsoft Management Console.

A magicolor 7450 támogatja a PictBridge nyomtatási technológiát is, amely a fotók közvetlen kinyomtatását teszi lehetővé egy PictBridge-képes digitális fényképezőgépről. A képeket közvetlenül a kameráról lehet nyomtatni és elforgatni, valamint a nyomtatási formátumhoz igazítani. Lehetőség van indexképek nyomtatására is, vagyis az összes tárolt képet kinyomtathatja a fényképezőgép memóriájából kisképes formátumban.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd