Connect with us

technokrata

HP: Életre keltek az Öttusa EB emlékezetes pillanatai

Laptop

HP: Életre keltek az Öttusa EB emlékezetes pillanatai

A HP Magyarország Nyomtatás és Képalkotás Üzletága nagy értékű nyomtatási eszközökkel támogatta az idei Öttusa Európa-bajnokságot.

HP Magyarországnál nagy hagyománya van a különféle sportágak, sportversenyek támogatásának. Idén egy teljesen új terület felé nyitott a cég: a nyáron Budakalászon megrendezett Öttusa Európa Bajnokságot támogatta többfunkciós nyomtatási eszközökkel.

Az idei megmérettetés több szempontból is egyedülálló volt: az egyediséget elsősorban az a tény mutatja, hogy egy ilyen nagyszabású – rendszerint világvárosokban tartott – rendezvény most először egy tóparton fekvő, 9.000 fős városban, Budakalászon került megrendezésre. A HP egy olyan nagy teljesítményű nyomtatási eszközt bocsátott a tudósítók, a versenybírók, a versenyzők és nem utolsó sorban a közönség rendelkezésére, mely segítségével nemcsak a rajtlistát, a pillanatnyi állást, a számok között elkészített nyilatkozatokat lehetett figyelemmel kísérni, hanem az este beköszöntével a nap folyamán elkészített képsorozatból készült fotókrónikát is tudták csodálni a nézők úgy, mint maguk a versenyzők is. Szalay Péter, az eseményt szervező cég ügyvezetője szerint az eszköz rendkívüli népszerűségnek örvendett: nemcsak a sajtó képviselői, hanem a közönség is előszeretettel követte nyomon az EB történéseit a kinyomtatott képsorokon.

Dr. Czinege László, a HP Magyarország Nyomtatás és Képalkotás Üzletágának vezetője elmondta: Külön öröm számára, hogy az általuk támogatott Öttusa EB-n hat versenyszámból négyben magyar sportolók tudhatták magukénak a győzelmet. Ezen eszköz biztosításával a HP Magyarország az Öttusa EB „kiemelt informatikai partnerévé” vált, mely kapcsolat az idei sikerre hivatkozva a jövőben várhatóan erősödni fog.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd