Connect with us

technokrata

Új ECS alaplap Intel Core Duo procikhoz

Laptop

Új ECS alaplap Intel Core Duo procikhoz

Az ECS piacra dobta 945GTY-M típusjelű, Intel 945GT Express chipsettel ellátott microATX-es alaplapját, melynek mPGA479M socketje fogadja az Intel Core Duo processzorokat.


A PCI Express, SATAII, Hi-Speed USB 2.0 csatlakozókat és Intel GMA 950 integrált videóvezérlőt tartalmazó, Microsoft Vista és Intel Viiv-kompatibilis 945GTY-M optimális kombinációját nyújtja az asztali gépekre jellemző nagy teljesítménynek és a notebookok védjegyének számító energiatakarékosságnak és csendes működésnek.

A 945GTY-M 945GT Express északi hídja és Intel ICH7m-DH déli hídja segítségével számos erőforrás-igényes üzleti és szórakoztató alkalmazást képes futtatni. Az integrált Intel High Definition Audio (Intel HD Audio) csipnek köszönhetően csúcskategóriás, más hangkártyákhoz nem hasonlítható minőségű házi-mozi élményt nyújt. A 400 MHz-es órajelű integrált Intel GMA 950 videóvezérlő 3D-optimalizált, gyors grafikát és zavartalan videólejátszást ígér akár 720p vagy 1080i felbontásban is. Azok, akik még ennél is nagyobb grafikai teljesítményre vágynak, a x16-os PCI Express foglalatba napjaink bármelyik vezető videókártyáját beilleszthetik.

A 945GTY-M-be maximálisan 2 GB, 667/533 MHz frekvenciájú memória helyezhető. Az alaplap ismeri a Hyper-Threading és az Intel Matrix Storage technológiákat is. Utóbbi lehetővé teszi RAID 0, 1, 0+1 és 5-ös konfigurációk létrehozását a nagyobb adatbiztonság és a merevlemez sebességének felgyorsítása érdekében. Az alaplap ezenkívül egy x16-os és egy x1-es PCI Express, 2 PCI, 1 VGA, 1 párhuzamos, 8 USB 2.0, valamint 2 darab 3 Gb/s sebességű Serial ATAII csatlakozót, nyolccsatornás ALC883 audio kodeket és Realtek RTL8110S Gigabit LAN-vezérlőt tartalmaz.

A 945GTY-M alacsony energiafogyasztásának, hatékony hőelvezetésének, csendes működésének, nagy teljesítményének és SATAII-kompatibilitásának köszönheően ideális alapja lehet egy Viiv-kompatibilis multimédiás szórakoztató, üzleti, vagy egyszerű otthoni PC-nek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek