Connect with us

technokrata

Kis méret – gigant kapacitás: 2 GB-os xD memóriakártya

Laptop

Kis méret – gigant kapacitás: 2 GB-os xD memóriakártya

Az Olympus egy 2 GB-os kapacitású, kompakt memóriakártyát mutatott be.

Az Olympus bejelentette az M típusú xD-Picture Card memóriakártyák bevezetését, mely fejlett, ultrakompakt kártya, kifejezetten digitális fényképezőgépekhez. 2 GB-os kapacitásával az M-XD2GM memóriakártya jelenleg a legnagyobb tárolókapacitással rendelkező xD-Picture Card memóriakártya. Az új memóriakártya 2006. szeptemberétől lesz kapható.


A digitális fényképezőgépek videofelvételi funkcióinak fejlődése és az igény a még jobb digitális képminőségre megköveteli a digitális fényképezőgépekkel használható tárolóeszközök kapacitásának és teljesítményének növekedését.

Az Olympus M-XD2GM M típusú xD-Picture Card memóriakártya 2 GB tárolókapacitású, ultrakompakt, mindössze 25x20x1,7 milliméter méretű adattároló eszköz.

8 megapixeles Olympus digitális fényképezőgéppel HQ üzemmódban a memóriakártyára körülbelül 1.000 felvétel rögzíthető.

Az Olympus xD-Picture Card memóriakártya nem csak az exkluzív Olympus Panoráma funkciót támogatja, de az Olympus Master (1.4 vagy újabb verzió) szoftveren keresztül a hozzáférési kód megadásával elérhetővé válik a népszerű 3D, olajfestmény, vízfestmény és művészi rajz funkció. Minden M típusú memóriakártya doboza tartalmaz egy 3 dimenziós szemüveget is!

Az M-XD2GM a fejlett, többszintű cellás (Multi-Level Cell) technológiára épülő, legújabb nagyteljesítményű tárolási technológiát alkalmazza, mely lehetővé teszi az M típusú xD-Picture Card memóriakártyák gyártását a korábbiaknál nagyobb kapacitással.

Főbb jellemzők:
-Modern MLC (Multi-Level Cell) technológia a nagy tárolókapacitásért
-Ultrakompak méret: 25x20x1,7 milliméter
-2 GB memóriakapcitás
-Panoráma funkció és művészi hatások
-Ajándék 3D szemüveg.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek