Connect with us

technokrata

Jópofa, színes MP3-lejátszók

Laptop

Jópofa, színes MP3-lejátszók

Ennek a két lejátszónak van keresnivalója a piacon, hiszen olyan kicsik, mint az iPod Shuffle, és olyan okosak, mint az iPod Nano, de sokkal színesebbek azoknál. A Sony NW-003 dizájnja, hangja és akkuideje mellé egyetlen hátrány társul, hogy kénytelenek vagyunk a SonicStage-et használni. A JVC Alneo XA-F107 könnyebben feltölthető zenével, s közvetlen hangfelvételt is lehetővé tesz, de hangminősége csalódást keltő.

JVC and Sony 1 GB flash players
Számos ultrahordozható 1 GB-os lejátszó akad, ami zsebben elfér vagy a nyakunkba tehető. A Sony és a JVC egyaránt kínál színes lejátszókat, amelyek olyan extrákat is tartalmaznak, mint az FM-rádió vagy a hangrögzítés, áruk pedig alacsonyabb az iPod Nano-énál.
A Sony NW-E003 512 MB-os, 1 GB-os és 2 GB-os méretben kapható. Választhatunk rózsaszín, lila, limezöld, kék, ezüst és fekete színekből. Extraként jár az FM-rádió.
A JVC Alneo 512MB-os (XA-F57) és 1 GB-os (XA-F107) méretben kapható, piros, ezüst, rózsaszín, kék, fekete és fehér színben. Az olcsóbb iPod Shuffle-lel ellentétben mindkettő rendelkezik kijelzővel is, így kiválaszthatjuk a következő lejátszandó számot.
A nagy kérdés persze az, hogyan is szólnak?Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek