Connect with us

technokrata

Epson V10: ultra-vékony szkenner újdonság

Laptop

Epson V10: ultra-vékony szkenner újdonság

Az Epson egy sor, újdonságnak számító tulajdonsággal ruházta fel kompakt és lapos Matrix CCD szkenner termékcsaládját.


Az Epson számos új tulajdonsággal ruházta fel új szkennereit. Rendelkeznek portré- illetve tájkép-beolvasási opcióval, így a vásárló dönti el, milyen módon kívánja használni szkennerét, és hogyan tudja a legjobban kihasználni az íróasztalán rendelkezésre álló helyet. Az új csuklós konstrukciónak köszönhetően a készülék teteje könyvek és vastagabb tárgyak beolvasásához 90 vagy 180 fokban felnyitható, ugyanakkor 25 milliméteres vastagságig a dokumentumok lezárt tetővel is kezelhetők.

Az Epson Easy Photo Fix szoftver portalanító funkciója segítségével szkennelés előtt és után is javítható a képek minősége. A szoftver egy új háttérfény-korrekciós funkciót is kínál, amely automatikusan javítja és korrigálja a kép fényességét, élességét, színtelítettségét és színegyensúlyát.

A belépő szintű Epson Perfection V10 3.200 dpi optikai felbontóképességgel rendelkezik. Az előlapon elhelyezett négy gomb segítségével a leggyakrabban használt beolvasási funkciók – azaz start, szkennelés e-mail-be, másolás és szkennelés PDF file-ba – azonnal elérhetők. A készülékkel maximum A/4-es formátumú dokumentumok kezelhetők.

Specifikációk:
-Matrix CCD technológia új, karcsú vonalvezetésű külsőbe csomagolva;
-Maximum A/4-es formátumú dokumentumok, fotók szkennelése;
-Kiváló minőségű képek előállítása 3.200 dpi felbontással, 48 bites színmélységgel;
-Rugalmas kialakítás tájkép-, illetve portré-szkennelési opcióval;
-Új csuklós szerkezet, amelynek segítségével a készülék teteje 90 és 180 fokban felnyitható a könyvek és folyóiratok egyszerű szkenneléséhez;
-Gyors beolvasás USB 2.0 Hi-Speed kapcsolaton keresztül;
-Mac és PC-kompatibilis;
-A készülékekhez a következő szoftverek járnak: Epson Scan, Epson Creativity Suite, ArcSoft PhotoImpression 5, ABBYY FineReader Sprint 6 és ABBYY FineReader Sprint 5 Macintosh számítógépekhez.

Az Epson Perfection V10 ajánlott kiskereskedelmi ára ÁFÁ-val együtt 22.900 forint – kapható 2006. szeptember 1-től.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek