Connect with us

technokrata

Új Logitech laptop kiegészítők

Új Logitech laptop kiegészítők

Laptop

Új Logitech laptop kiegészítők

A Logitech vállalat bemutatta hordozható perifériáinak legújabb modelljeit, amiket kifejezetten a laptop számítógépek felhasználóinak fejlesztettek ki.

Egyre többen használják laptop PC-jüket elsődleges számítógépükként, hogy könnyebben utazhassanak, vagy szabadabban mozoghassanak otthon egyik szobáról a másikra. A Gartner kutatóvállalat felmérése szerint 2005-ben a mobil számítógépek eladása elérte a 63 millió darabot világszerte, ami 34,5 százalékos növekedést jelent a 2004 es adatokhoz képest. Az IDC elemzőcég becslései szerint a hordozható PC k eladásai az Egyesült Államokban és Európában 2007 vége vagy 2008 eleje körül már meg fogják haladni az asztali számítógépek eladásait.

A Logitech laptop gépekhez készült perifériái segítenek felhasználóiknak többet kihozni számítógépükből, akár kommunikációra, akár digitális multimédia lejátszására, az internet böngészésére vagy szövegszerkesztésre használják azt. Az új Logitech Premium Notebook Headset fejhallgatóval, a Logitech QuickCam for Notebooks Pro és a Logitech QuickCam for Notebooks Deluxe webkamerákkal könnyedén részt vehetünk internetes telefon- vagy videofonhívásokban. A webkamerákban már a Logitech RightLight 2 technológia működik, ami – a laptopok különböző helyeken történő használatával együtt járó – változatos megvilágítási körülmények között is jó képminőséget produkál. Az új Logitech V450 vezeték nélküli lézer-egér a Logitech precíziós lézeres mozgáskövető megoldását alkalmazva megkíméli a felhasználót az érintőpados irányítás nehézségeitől, főleg amikor komplex digitális tartalmak böngészéséről van szó.

„A laptop gépek szemmel láthatólag egyre népszerűbbek a számítástechnikában” – mondta Charles Seiber, a Logitech laptop megoldások részlegének marketing igazgatója – „Az emberek laptopot használnak otthon, a munkahelyükön, az iskolában, és utazás közben is. A platform valódi előnyeinek kiaknázásához azonban olyan kiegészítőkre van szükségük, amikkel a laptop gép ugyanolyan könnyen és kényelmesen kezelhető, mint egy asztali. Sajnos a hordozható gépekhez alapból nem járnak ilyen perifériák. Átfogó felmérést végeztünk annak megértése érdekében, hogy a különböző emberek miként használják laptopjaikat.”Szólj hozzá!

Dotkom

Új Logitech laptop kiegészítők

A Logitech vállalat bemutatta hordozható perifériáinak legújabb modelljeit, amiket kifejezetten a laptop számítógépek felhasználóinak fejlesztettek ki.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd