Connect with us

technokrata

Új Logitech laptop kiegészítők

Új Logitech laptop kiegészítők

Laptop

Új Logitech laptop kiegészítők

A Logitech vállalat bemutatta hordozható perifériáinak legújabb modelljeit, amiket kifejezetten a laptop számítógépek felhasználóinak fejlesztettek ki.

Egyre többen használják laptop PC-jüket elsődleges számítógépükként, hogy könnyebben utazhassanak, vagy szabadabban mozoghassanak otthon egyik szobáról a másikra. A Gartner kutatóvállalat felmérése szerint 2005-ben a mobil számítógépek eladása elérte a 63 millió darabot világszerte, ami 34,5 százalékos növekedést jelent a 2004 es adatokhoz képest. Az IDC elemzőcég becslései szerint a hordozható PC k eladásai az Egyesült Államokban és Európában 2007 vége vagy 2008 eleje körül már meg fogják haladni az asztali számítógépek eladásait.

A Logitech laptop gépekhez készült perifériái segítenek felhasználóiknak többet kihozni számítógépükből, akár kommunikációra, akár digitális multimédia lejátszására, az internet böngészésére vagy szövegszerkesztésre használják azt. Az új Logitech Premium Notebook Headset fejhallgatóval, a Logitech QuickCam for Notebooks Pro és a Logitech QuickCam for Notebooks Deluxe webkamerákkal könnyedén részt vehetünk internetes telefon- vagy videofonhívásokban. A webkamerákban már a Logitech RightLight 2 technológia működik, ami – a laptopok különböző helyeken történő használatával együtt járó – változatos megvilágítási körülmények között is jó képminőséget produkál. Az új Logitech V450 vezeték nélküli lézer-egér a Logitech precíziós lézeres mozgáskövető megoldását alkalmazva megkíméli a felhasználót az érintőpados irányítás nehézségeitől, főleg amikor komplex digitális tartalmak böngészéséről van szó.

„A laptop gépek szemmel láthatólag egyre népszerűbbek a számítástechnikában” – mondta Charles Seiber, a Logitech laptop megoldások részlegének marketing igazgatója – „Az emberek laptopot használnak otthon, a munkahelyükön, az iskolában, és utazás közben is. A platform valódi előnyeinek kiaknázásához azonban olyan kiegészítőkre van szükségük, amikkel a laptop gép ugyanolyan könnyen és kényelmesen kezelhető, mint egy asztali. Sajnos a hordozható gépekhez alapból nem járnak ilyen perifériák. Átfogó felmérést végeztünk annak megértése érdekében, hogy a különböző emberek miként használják laptopjaikat.”Szólj hozzá!

Dotkom

Új Logitech laptop kiegészítők

A Logitech vállalat bemutatta hordozható perifériáinak legújabb modelljeit, amiket kifejezetten a laptop számítógépek felhasználóinak fejlesztettek ki.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek