Connect with us

technokrata

A szponzoráció folytatásáról egyeztetett a T-Mobile és a Ferencváros

Laptop

A szponzoráció folytatásáról egyeztetett a T-Mobile és a Ferencváros

A labdarúgócsapatot és szurkolóit a T-Mobile a bajban sem kívánja hirtelen magára hagyni.

A T-Mobile hosszú évek óta a hazai sportélet egyik meghatározó szponzora, szövetségeket, egyéni sportolókat és rangos versenyeket – aktuálisan például öttusa EB, úszó EB, kajak-Kenu VB – támogat. A T-Mobile számos sportágra kiterjedő együttműködésének keretében, támogatóként meghatározó szerepet vállalva a csapat életében segíti a Ferencváros labdarúgóit is. Ez a támogatói szerep a folyósított pénzbeli támogatáson túl valós elkötelezettséget, a csapatba vetett hitet is jelenti.

Az elmúlt évek folyamatainak eredményeként, a nemrégiben meghozott döntések nyomán nehéz helyzetbe került labdarúgócsapatot és szurkolóit a T-Mobile a bajban sem kívánja hirtelen magára hagyni. A kialakult helyzetből azonban a csapat, a sportszerető közönség és a támogatók által egyaránt elfogadható módon kiutat kell találni. Ezek a kérdések is napirenden voltak azon a csütörtöki találkozón, ahol a T-Mobile és a Ferencváros vezetői megkezdték az egyeztetést a szponzoráció folytatásáról, annak feltételeiről. Mindkét fél szándéka az, hogy a Ferencváros labdarúgó csapata a lehető leghamarabb mind sportszakmai, mind gazdasági tekintetben megnyugtató helyzetbe kerüljön. A T-Mobile az egyeztetésen egyértelműen megfogalmazta elvárását, hogy a további támogatásért cserébe a Ferencváros dolgozzon ki tervet a jelen helyzetből történő kilábalásra, biztosítsa az átláthatóságot a működési és döntési folyamatok tekintetében. A T-Mobile várja a Ferencváros válaszát és álláspontját, és ennek alapján hozza meg a szponzori szerződéssel kapcsolatos döntését.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd