Connect with us

technokrata

5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linuxot

Laptop

5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linuxot

A Novell új, nyílt vállalati platformja, a SUSE Linux Enterprise 10 hivatalos kiadását követő tíz napban több mint 165.000 példányban töltötték le az Enterprise termékcsalád termékeit.

A Novell bejelentette, hogy a július 17-e óta elérhető új generációs nyílt vállalati platformja, a SUSE Linux Enterprise 10 kiemelkedő fogadtatásban részesült a piacon és a médiában egyaránt. Eddig több mint 165.000 felhasználó töltötte le a Novell SUSE Linux Enterprise 10 csomag komponenseit: a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Linux Enterprise Desktop termékeket világszerte. A Novell Customer Center online portált közel 286.000 felhasználó látogatta meg a Novell új eszközeinek regisztrálására, kipróbálására, illetve az előfizetések és szoftverfrissítések letöltésére.

Ezalatt a SUSE Linux Enterprise honlapján a bejelentést követő tíz napban több mint 312.000 oldalletöltést regisztráltak. A jelentős érdeklődés eredményeként a Novell.com weboldalon a napi szoftverletöltések száma átlagosan 800 százalékkal emelkedett a termékcsalád bejelentését követően, azaz a 2006. július 17-i bejelentés óta 5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linux Enterprise terméket. A Novell fejlesztései is hasonló fogadtatásban részesültek, melyet az egyéni del.icio.us weboldal látogatóinak növekvő száma, illetve az RSS-hírcsatornákra feliratkozó felhasználók száma is bizonyít.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek