Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linuxot

Laptop

5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linuxot

A Novell új, nyílt vállalati platformja, a SUSE Linux Enterprise 10 hivatalos kiadását követő tíz napban több mint 165.000 példányban töltötték le az Enterprise termékcsalád termékeit.

A Novell bejelentette, hogy a július 17-e óta elérhető új generációs nyílt vállalati platformja, a SUSE Linux Enterprise 10 kiemelkedő fogadtatásban részesült a piacon és a médiában egyaránt. Eddig több mint 165.000 felhasználó töltötte le a Novell SUSE Linux Enterprise 10 csomag komponenseit: a SUSE Linux Enterprise Server és a SUSE Linux Enterprise Desktop termékeket világszerte. A Novell Customer Center online portált közel 286.000 felhasználó látogatta meg a Novell új eszközeinek regisztrálására, kipróbálására, illetve az előfizetések és szoftverfrissítések letöltésére.

Ezalatt a SUSE Linux Enterprise honlapján a bejelentést követő tíz napban több mint 312.000 oldalletöltést regisztráltak. A jelentős érdeklődés eredményeként a Novell.com weboldalon a napi szoftverletöltések száma átlagosan 800 százalékkal emelkedett a termékcsalád bejelentését követően, azaz a 2006. július 17-i bejelentés óta 5 másodpercenként töltenek le egy SUSE Linux Enterprise terméket. A Novell fejlesztései is hasonló fogadtatásban részesültek, melyet az egyéni del.icio.us weboldal látogatóinak növekvő száma, illetve az RSS-hírcsatornákra feliratkozó felhasználók száma is bizonyít.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés