Connect with us

technokrata

S&T: rekordnyereség és pörgő hazai üzlet-menet

Laptop

S&T: rekordnyereség és pörgő hazai üzlet-menet

Féléves eredmények.

Rekordösszegű, tavalyhoz képest 45,7-kal megnövekedett bevételt, és 142,8%-os nyereségnövekedést jelentett a S&T AG. A vezérigazgató szerint a siker igazolja a szolgáltatásokra és iparág-specifikus megoldásokra fókuszáló stratégiát. Az S&T Magyarország Kft. szintén eredményes félévet tudhat maga mögött, bővülő szervezettel és sikeres projektekkel.

Az S&T AG tájékoztatása szerint 2006 első félévének árbevétele 205,8 millió euró volt, amely 45,7%-kal magasabb az előző év hasonló időszakánál. A magas hozzáadott értékű Business Solutions üzletágban a bevétel 69,5%-kal, 45,4 millióra nőtt. Mindeközben az eredmények is jelentősen megugrottak, 142,8%-os növekedéssel a 2005-ös 2,5 millióról 6,1 millió euróra.

Christian Rosner, az S&T AG vezérigazgatója szerint ezek az eredmények is igazolják a korábban meghirdetett, szolgáltatásokra és szoftvermegoldásokra koncentráló stratégiát. „Jó úton vagyunk afelé, hogy az európai informatikai piac egyik kulcs szereplőjévé váljunk” – nyilatkozta. „Az S&T a jövőben is a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, kihasználva az idén alapított romániai fejlesztőközpont lehetőségeit is.”

Az S&T Magyarország Kft. nem publikál időközi jelentéseket, de Simon István ügyvezető igazgató elmondta, hogy a hazai cég is hasonlóan sikeresen teljesít. A cég idei kitűzött árbevétel terve 2,9 milliárd forint, amely jól teljesülni látszik. „Idén a legjelentősebb növekedési lehetőségeket az email archiválás, a szerver virtualizáció, a biztonsági események kezelése, illetve az intelligens önvédő hálózatok jelentik számunkra, amit már több sikeres projekt is bizonyít. Felfutóban van a vállalatirányítási üzletág, és a projektekhez kapcsolódóan egyre komolyabb fejlesztési tevékenységet is végzünk. Az elmúlt néhány hónapban közel egy tucat új kolléga csatlakozott a csapathoz, s ők máris teljes gőzzel dolgoznak a futó projekteken” – mondta Simon István.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd