Connect with us

technokrata

Digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás – a Netgear beerősít

Laptop

Digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás – a Netgear beerősít

2010-re a hálózati csomópontok több mint 30%-a multimédia/szórakoztatás centrikus lesz, szemben a mai 4%-kal.

A Netgear bejelentette a SkipJammel, az otthoni szórakoztatás és távszabályozás integrált szoftvereinek fejlesztőkével való akvizícióját. Ezzel a lépéssel a Netgear kiterjeszti a stratégiailag fontos digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás üzletágát, jelentősen megerősítve a Netgear szoftverképességét a multimédiás termékek porfóliájának további növelésére.

A digitális otthonokra specializálódott Parks Associates kutató cég véleménye szerint már 2010-re a hálózati csomópontok több mint 30%-a multimédia/szórakoztatás centrikus lesz, szemben a mai 4%-kal. A Parks becslése szerint ez egy olyan lehetőséget jelent ami miszerint több mint 200 millió multimédia/szórakoztatás/multimédia csomópont kapcsolódhat össze.

Ez az akvizíció beleillik a Netgear termékportfolió bővítő stratégiájába, valamint erősíti a globális termék jelenlétét. Emellett szintén felgyorsítja a Netgear szerepvállalását a digitális otthoni szórakoztatás és a távszabályzás bővülő piacán. A SkipJAm technológiája adja majd az alapokat a Netgear későbbi multimédia termékeihez, beleértve a média centereket, média lejátszókat, és audió lejátszókat, ráépülve a Netgear első generációs digitális otthoni szórakoztató termékeire, valamint kiegészíti a vállalat nagysebességű, kiterjesztett hatótávú megoldásait az otthoni hálózati infrastruktúrájához, mint a RangeMax Next draft 802.11n vezeték nélküli és a 200 Mbps Powerline-hoz, amely lehetővé teszi többszörös HD minőségű videó egyidejű áramoltatását, valamint az olyan termékekhez mint a Netgear Storage Central, amely digitális szórakoztató fájlokat tárol.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek