Connect with us

technokrata

Digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás – a Netgear beerősít

Laptop

Digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás – a Netgear beerősít

2010-re a hálózati csomópontok több mint 30%-a multimédia/szórakoztatás centrikus lesz, szemben a mai 4%-kal.

A Netgear bejelentette a SkipJammel, az otthoni szórakoztatás és távszabályozás integrált szoftvereinek fejlesztőkével való akvizícióját. Ezzel a lépéssel a Netgear kiterjeszti a stratégiailag fontos digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás üzletágát, jelentősen megerősítve a Netgear szoftverképességét a multimédiás termékek porfóliájának további növelésére.

A digitális otthonokra specializálódott Parks Associates kutató cég véleménye szerint már 2010-re a hálózati csomópontok több mint 30%-a multimédia/szórakoztatás centrikus lesz, szemben a mai 4%-kal. A Parks becslése szerint ez egy olyan lehetőséget jelent ami miszerint több mint 200 millió multimédia/szórakoztatás/multimédia csomópont kapcsolódhat össze.

Ez az akvizíció beleillik a Netgear termékportfolió bővítő stratégiájába, valamint erősíti a globális termék jelenlétét. Emellett szintén felgyorsítja a Netgear szerepvállalását a digitális otthoni szórakoztatás és a távszabályzás bővülő piacán. A SkipJAm technológiája adja majd az alapokat a Netgear későbbi multimédia termékeihez, beleértve a média centereket, média lejátszókat, és audió lejátszókat, ráépülve a Netgear első generációs digitális otthoni szórakoztató termékeire, valamint kiegészíti a vállalat nagysebességű, kiterjesztett hatótávú megoldásait az otthoni hálózati infrastruktúrájához, mint a RangeMax Next draft 802.11n vezeték nélküli és a 200 Mbps Powerline-hoz, amely lehetővé teszi többszörös HD minőségű videó egyidejű áramoltatását, valamint az olyan termékekhez mint a Netgear Storage Central, amely digitális szórakoztató fájlokat tárol.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd