Connect with us

technokrata

Percalapú lesz a Tudakozó Plusz

Laptop

Percalapú lesz a Tudakozó Plusz

Közlemény a Magyar Telekom Nyrt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Nyrt. 2006. augusztus 1-jei hatállyal módosítja az Internet-hozzáférésre, -ellátásra és az IP Complex Plusz szolgáltatásra, 2006. szeptember 1-jei hatállyal a Telefonszolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételeit.

Az Internet-hozzáférésre, -ellátásra és az IP Complex Plusz szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2006. augusztus 1-jétől hatályos változása:

1. Az Internet-hozzáférés, -ellátás általános szerződési feltételei a cégnév és a reklamációs eljárás pontosítása vonatkozásában módosulnak.

2. Az Internet-hozzáférés, -ellátás általános szerződési feltételeiben a hálózat védettségének feltételei kerültek pontosításra a HotSpot szolgáltatás esetén (3. sz. Függelék).

3. Az IP Complex Plusz szolgáltatás általános szerződési feltételei a cégnév és a reklamációkezelés miatt pontosításra kerültek.

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2006. szeptember 1-jétől hatályos változása:

1. A TDSL Szerelői opció díja 6000 Ft-ra csökken (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.9.9.).

2. Pontosításra kerülnek az Üzleti Turbó ISDN szerződési feltételei, kiegészült az Internet-alapú hangszolgáltatáshoz tartozó, nem helyhez kötött hívószám hívásával (06 21), illetőleg a nem igénybe vehető csomagok felsorolása kiegészült az XL és XXL csomagokkal (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.7.2.).

3. Megszűnnek egyes, a T-Mobile számtartományába tartozó emelt díjas számok, amelyekre történő hivatkozás a vonatkozó ÁSZF-fejezetben törlésre kerül, illetőleg pontosításra kerül a Magyar Telekom hálózatából elérhető emelt díjas számok felsorolása és díjazása (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.5.4.4.).

4. Az első impulzus díja érmével működő nyilvános állomásokról kezdeményezett hívásoknál 40 Ft-ra, telefonkártyával működő nyilvános állomásokról kezdeményezett hívásoknál 36 Ft-ra emelkedik. A megbízott kezelésében üzemelő pénzbedobós állomások díjazásában mind az első, mind pedig a követő impulzusok díja 20 Ft (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 1.3.).

5. Az ÁSZF kiegészül a Barangoló kártyával hívható emelt díjas számok listájával (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.5.8.).

6. A hordozott számra vonatkozó előfizetői szerződés megszűnése esetén a szabaddá váló előfizetői szám használati joga és az ezzel összefüggő kötelezettségek három hónapig a Magyar Telekom Nyrt.-nél mint átvevő szolgáltatónál maradnak. Ezen időtartam alatt a szám nem rendelhető új előfizetőhöz (Telefon ÁSZF Törzsrész IX. fejezet 3.).

7. A 1515 Előhívó díjcsomag értékesítése 2006. szeptember 1-jétől megszűnik (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.8.1.2.).

8. A Tudakozó Plusz díjának számlázása 2006. szeptember 1-jétől a jelenlegi másodpercalapú díjazás helyett percalapúvá módosul (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.5.6.4.).

9. Az Egyéb szolgáltató 1. díjazási kategória kiegészül az Actel szolgáltatóval (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2006. augusztus 1-jétől megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; ügyfeleik a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd