Connect with us

technokrata

Lenovo: az első AMD processzoros ThinkCentre asztali PC

Laptop

Lenovo: az első AMD processzoros ThinkCentre asztali PC

A Lenovo bemutatta az új ThinkCentre A60-at, az első világszerte elérhető ThinkCentre asztali modellt, amely AMD processzort tartalmaz.


A mini-tower (mini torony) és small desktop (kis asztali) kivitelben egyaránt elérhető ThinkCentre A60 rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek igazán fontosak a nagyvállalati ügyfelek számára: kétmagos processzorral, továbbfejlesztett vírusvédelemmel és rendszer-visszaállítási segédeszközökkel.

A Lenovo elsőként az AMD Athlon 64 X2 kétmagos, valamint az AMD Athlon 64 és Sempron egymagos processzorokkal kínálja az A-sorozatú ThinkCentre gépeket, minden eddginél nagyobb rugalmasságot adva így a vásárlóknak. A beszerzési költségekre koncentráló közepes és nagyvállalatok megelégedéssel vehetik tudomásul, hogy az A60 maradéktalanul nyújtja azt a minőséget és menedzselhetőséget, amit a ThinkCentre modellektől elvárnak, anélkül, hogy fel kéne áldozni a ThinkCentre névvel egybefonódott nagyvállalati szolgáltatásokat.

Az A60 nagy teljesítményt nyújt az ügyfelek által leggyakrabban használt üzleti alkalmazások területén. A grafikai tervezéstől a statisztikai számításokon át a gyógyászati célú programokig az A60 gyorsaságot és könnyű kezelhetőséget nyújt, és ezáltal értékes idő megtakarításával járul hozzá a termelékenység növeléséhez.

A ThinkCentre A60-as modellek rendelkeznek az előre telepített ThinkVantage technológiák eszközcsomaggal, ami segít a gép működésének optimalizálásában, a felhasználó hatékonyságának növelésében, és az idő- és pénzrabló helpdesk-es telefonhívások minimalizálásában. A Rescue and Recovery (Adatmentés és -helyreállítás) szoftver használatával az ügyfelek egy olyan rendszer-helyreállítási eszközhöz jutnak, ami vírus vagy szoftverproblémák esetén segít a baj diagnosztizálásában, a szoftverek és a rendszer visszaállításában még akkor is, ha az elsődleges operációs rendszer nem indítható. Az sem jelenthet gondot, ha nagyobb mennyiségű új ThinkCentre A60-at kell üzembe helyezni, mert a System Migration Assistant villámgyorsan átmásolja a felhasználó-specifikus adatokat és beállításokat a régi gépről az újra. Ráadásul, a szerszám nélkül szerelhető meghajtók, adapter kártyák és az acél erősítésű ház tovább növeli a ThinkCentre-k kezelésének egyszerűségét, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy könnyen hozzáférjenek a gép alkatrészeihez gyors szerelések vagy bővítések esetén.

Az A60 olyan teljesítményt nyújt az ügyfeleknek, amellyel a ma és a holnap szoftverei tökéletesen futnak. Ezenkívül rendelkezik SATA-támogatással, akár két 500 GB-os merevlemezzel, DDR2 memóriával és nVidia GF 6100-as integrált grafikus kártyával. Ráadásul a ThinkCentre A60 támogatja a PCI Express grafikus adaptereket, amelyek nagyobb sebességet biztosítanak a tervező és videószerkesztő alkalmazások használatakor akár egy-, vagy kétmonitoros üzemmódban. Az A60 6 USB 2.0 porttal, előlapi audiocsatlakozóval és beépített hangszórókkal kerül forgalomba.

A ThinkCentre A60 a világ töb mint 60 országában lesz elérhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek