Connect with us

technokrata

1 millió nyomtatott oldal havonta

Laptop

1 millió nyomtatott oldal havonta

A Ricoh az Aficio MP 9000, MP 1100 és MP 1350 digitális dokumentumkészítő rendszerekkel szélesíti nagyteljesítményű termékeinek portfolióját.

Az Aficio MP 9000 és az MP 1100 termékek a havi 100.000-750.000 oldalnyi nyomatszámmal dolgozó ügyfelek számára javasolt, míg az MP 1350-t havi átlagos 500.000-1.000.000 nyomatszám között ajánlják.


Az Aficio MP 9000, MP 1100 és MP 1350 a Ricoh nagyteljesítményű gépeinek új generációja, amelyek nyomtatási sebessége 90, 110 és 135 lap percenként. Ebben a szegmensben egyedülálló módon, az új modellek színes hálózati szkennelés funkcióval is rendelkeznek. A szürke árnyalatok kibővült skálája révén a berendezések még jobb minőségű fekete-fehér nyomtatást tesznek lehetővé.

Az előző modellekhez képest tovább növekedett a teljesítmény. Mindhárom gép maximális papírkapacitása 8.500 lap, amely kilenc lehetséges papíradagoló között oszlik meg. Mindegyik adagoló képes A3-as lapok továbbítására is, mérettől függetlenül, laponként 216 g/m2 maximális papírsúlyig. A papír és a festék pótlása működés közben is lehetséges. A rendszer 1.200×1.200 dpi-s felbontást és 0,5 milliméteres regisztrációs pontosságot kínál mind az egyoldalas, mind a kétoldalas másolatok esetén.

A különböző finisher lehetőségek nagymértékben lerövidítik a professzionális dokumentumok előállítási idejét. A választható online Plockmatic füzetkészítő akár 120 oldalas füzetek készítésére is alkalmas. Ezt az új, GBC StreamPunch III automatikus lyukasztási funkció egészíti ki. A rendszer-karbantartási feladatok minimálisak, egy képzett kezelő számára egy teljes felülvizsgálat mindössze 10 perc időráfordítást igényel.

A munkák irányítását három választható vezérlő és szoftver közösen végzi. A Fiery EB135 vezérlő egyszerűsített munka-összeállítást, munkalista felügyeletet és automatizált munkafolyamatot biztosít. A doc-Q-manager szoftver ellenőrzi a munkafolyamat minden lépését, a munkák szerkesztésétől azok elosztásáig. A MicroPress tartalmaz egy teljes termelési munkafolyamatot lefedő szoftvercsomagot, valamint egy szigorú ellenőrző rendszert, emellett többek között professzionális szkennelési és munka-összeállítási funkciókat is biztosít. A költségkezelést és elosztást az Equitrac Office szoftver segíti. Mindezen funkciókat és szolgáltatásokat magas szintű biztonsági szolgáltatások egészítik ki.

A környezetvédelmi kérdések központi szerepet kaptak az új modellek tervezésénél. A nagyon alacsony ózon és zajkibocsátás lehetővé teszi, hogy bármely irodában el lehessen őket helyezni. Ezen kívül mindhárom rendszernek alacsony az energiafogyasztása és kizárólag mérgező anyagoktól mentes alkatrészeket tartalmaznak.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle