Connect with us

technokrata

Konica Minolta Magicolor 2480F: a legjobb

Laptop

Konica Minolta Magicolor 2480F: a legjobb

A napokban rangos elismerésben részesült a Konica Minolta Magicolor 2480MF multifunkciós színes berendezése.


A Buyers Lab Inc. bejelentette, hogy 2006 tavaszán a fekete-fehér és színes többfunkciós nyomtató kategóriában kik nyerték el a tekintélyes ˝Pick of The Year˝ díjat, a legmagasabb elismerést. A BLI évente kétszer ismeri el az év azon termékeit, a [Pick of the Year] díjával, melyek a legjobb teljesítményt nyújtják minden szempontból – a BLI legszigorúbb, mindenre kiterjedő laboratóriumi tesztjei alapján.

A tesztek során a BLI az összes fontos, a teljesítményre vonatkozó szempontot értékeli: a megbízhatóságot, a sokoldalúságot, a képminőséget, a termelékenységet, a nyomtatásvezér-lést, a dokumentumok beadagolását a munkaasztalra, az adminisztratív hasznosságot, az egyszerű kezelést, a hálózati beállításokat, a toner kihasználhatóságát, és egyebeket. A kiváló teljesítményt nyújtók számára a BLI ˝csúcs˝-díjat adományoz.

Konica Minolta Magicolor 2480MF
A gyorsan növekvő otthoni és kis irodai színes többfunkciós nyomtatók csoportja kategóriájában a Konica Minolta Magicolor 2480MF nyomtatót jutalmazták az év kiemelkedő termékdíjával [Pick of the Year]. Paul DePaolo, a BLI rangidős tesztelő mérnöke megjegyezte: ˝A Magicolor 2480MF készülék kiváló minőségű színes teljesítményt nyújt, ráadásul mindezt költségkímélő módon teszi. Ez a berendezés rendkívül felhasználó-barát, mivel előre telepített segédprogramokkal és automatikusan telepít-hető szoftverekkel rendelkezik, így az üzembe helyezés csak néhány percet vesz igénybe. Továbbá, a készülék elején kialakított vezérlőegység és a kezelőgombok, valamint a négyirányú ˝tárcsa˝ egyszerűvé teszi a funkciók működtetését. Nem beszélve a fényképezőgépek közvetlen PictBridge szabványos csatlakozó USB portjáról, ami valóban barátságos lehetőség a digitális fényképezőgépek képeinek közvetlen kinyomtatására, számítógép csatlakoztatása nélkül.”

”Nagyon nagy megbecsülés és dicsőség elnyerni a Buyers Laboratory 2006. évi ˝Pick of The Year˝-díját a Magicolor 2480MF nyomtató révén˝ – jegyezte meg Stephen Fletcher elnök, a Konica Minolta Printing Solutions részéről. ˝Bár a magicolor 2480MF nyomtató az első színes, lézer-rel működő ˝minden egyben˝, többfunkciós készülékünk, a fejlett színes és többfunkciós berendezések technológiai örökségére épült. Ez a megkülönböztető és kiemelt elismerés azt bizonyítja, hogy sikeresen használtuk fel ezeket a technológiai ismereteinket annak érdekében, hogy vásárlóinknak megbízható, kiváló minőségű asztali színes lézeres lehetőséget biztosíthassunk az összes alapvető üzleti igényük kielégítésére˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák