Connect with us

technokrata

DigiCopy DVD-másoló torony teszt

Laptop

DigiCopy DVD-másoló torony teszt

Amennyiben egy automatizált, könnyen kezelhető és elérhető árú CD/DVD másoló berendezésre van szüksége, nem érdemes tovább keresgélni: a DigiCopy másoló tornya pont Önnek való. Lássuk hát, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat és teljesítményt várhatunk egy ilyen speciális célhardvertől!

Amennyiben egy hétköznapi asztali számítógéppel próbálunk meg optikai adattárolókat sokszorosítani, egészen addig nincs problémánk, amíg esetenként 1-2 darabos másolási tételről van szó. Amint azonban már 5-10, vagy ennél is több példányt szeretnénk készíteni egy lemezből, jelentősen megnő a ráfordított idő és költség tényező. Ilyenkor jönnek be a képbe a kifejezetten CD/DVD másolásra kitalált készülékek.

Ilyen berendezés az Inseratum Online Kft. által rendelkezésünkre bocsájtott DigiCopy másoló torony, melyet komoly érdeklődés közepette fogtunk vallatóra. Ez a készülék ideális választás lehet olyan kisvállalkozások számára, melyeknek közepes mennyiségben kell előállítaniuk például a cégük termékválasztékát tartalmazó CD-ket vagy DVD-ket. Ha valaki meg is szeretné nyomtatni a lemezeket, az Inseratum Online Kft. bőséges választékot kínál CD/DVD nyomtató készülékekből is. A másoló tornyokat természetesen a szoftverkalózok is előszeretettel használják – eme cselekedetüket azonban a törvény nagyon komolyan bünteti, maradjunk hát szigorúan a legalitás mellett.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek