Connect with us

technokrata

Az Alma legújabb rágcsálója – farok nélkül

Laptop

Az Alma legújabb rágcsálója – farok nélkül

Az Apple bemutatta népszerű többgombos egere, a Mighty Mouse legújabb, Bluetooth technológiára épülő, vezeték nélküli változatát.


Az új, vezeték nélküli Mighty Mouse megbízható, biztonságos csatlakozást tesz lehetővé Mac számítógépekhez és az optikai egereknél akár hússzor nagyobb érzékenységet biztosít, többféle felületen is. A kedvező árú, új, vezeték nélküli Mighty Mouse négy függetlenül programozható gombot és egy tetszőleges irányba pörgethető Scroll Ball golyót is kínál.

Az új, vezeték nélküli Mighty Mouse egy Bluetooth 2.0 specifikáció szerinti többgombos egér, mely a felhasználó által szabadon konfigurálható egytől akár négy gomb használatához. Egybefüggő, sima borítása négy szenzort rejt, melyek elsődleges vagy másodlagos gombokként muködhetnek, melyek szabadon hozzárendelhetők a Mac OS X programok egyes funkcióihoz. A Scroll Ball segítségével nem csak függőleges, hanem vízszintes és átlós irányban is lehet a dokumentumokat pörgetni.

Az új, vezeték nélküli Mighty Mouse formája egyaránt kényelmes bal- és jobbkezes felhasználók számára. Fejlett energia-gazdálkodással képes takarékoskodni az elem kapacitásával – a készülék alacsony fogyasztású üzemmódba kapcsol, ha nem érzékel mozgást.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek