Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új multifunkciós Ricoh berendezések

Laptop

Új multifunkciós Ricoh berendezések

A Ricoh két új multifunkciós berendezést mutatott be az irodai felhasználók számára, az Aficio MP C2500-at és az Aficio MP C3000-et. A felhasználók munkáját új, nagy felbontású színes kijelző segíti.

A Ricoh Aficio MP C2500-öt és az Aficio MP C3000-et kifejezetten a kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalatok egyes munkacsoportjai számára fejlesztették ki. A nagy teljesítmény és a dokumentum finisher funkció lehetővé teszik a dokumentum menedzsment teljes ˝házon-belüli˝ megvalósulását. Az MP C2500 és az MP C3000 multifunkciós berendezések fejleszthetősége biztosítja, hogy a gépek a növekvő igényeknek is meg tudjanak felelni.


Az Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 berendezések 25, illetve 30 kiváló minőségű színes vagy fekete-fehér másolat elkészítésére képesek percenként. A nagy sebességű szkenner akár percenkénti 50 oldalas teljesítményre is képes. Az MP C2500 és az MP C3000 bemelegedési ideje 45 másodperc, amelyet követően az első másolat 6,7 másodperc alatt készül el. A két rendszer egyenként 3100 lap kezelésére képes és folyamatos működést biztosít akkor is, ha az egyik papíradagoló üres.

A kiváló minőségű dokumentum utómunkálatok szintén az Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 meghatározó részét képezik. Mindkét gép képes akár 1.000 lap tűzésére, lyukasztására és leválogatására. Ezen felül 257 g/m2 súlyú papírlapok kezelésére is képesek, ezért akár fedőlapok vagy étlapok nyomtatására is alkalmasak. Az opcionális füzet-finisher megkönnyíti a felhasználók számára a füzeteik összehajtását, illetve gerincének összetűzését.

A ˝Scan To˝ funkció segítségével a felhasználók sokféleképp tárolhatják és rendszerezhetik dokumentumaikat. A címzett e-mail címére történő szkennelés csak egy példa a hatékonyságnövelő megoldásokra. A hatékony dokumentumkezelő funkció szintén elérhető mindkét gép esetén. A fax disztribúciós funkciók – mint például a beérkező faxok automatikus átirányítása – széles skálája áll a felhasználók rendelkezésére. A Java alapú Embedded Software Architecture lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén fejlesszenek személyre szabott alkalmazásokat, így javítva tovább munkafolyamataikat.

Minden felhasználó igényli a fejlett biztonsági funkciókat. Az MP C2500 és az MP C3000 olyan lehetőségeket kínál ezen a téren, mint például a jelszóhoz kötött nyomtatás, a vízjel használata, illetve egy olyan alkalmazás, amely használat után törli az összes adatot a merevlemezről.

A Ricoh rendkívül elkötelezett a környezetvédelem irányába. Éppen ezért mindkét gép kizárólag mérgező anyagoktól mentes alkatrészeket tartalmaz, valamint alacsony az ózon és zajkibocsátása és olyan festéket használ, amelynek kisebb az energiaigénye.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés